Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoć za građane

Nova je kvartovska tribina u Podsusedu-Vrapče 22. listopada. Pitajte što želite!

Podsused
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
16.10.2014.
u 16:28

Uz pomoć Večernjeg lista doznajte kako do boljeg života u kvartovima. Pitanja šaljite na gradska@vecernji.net ili zovite na 01 63 00 455

Nova kvartovska tribina Večernjeg lista “Želite li bolji kvart?”, koja se organizira u suradnji s Gradom Zagrebom, održat će se u srijedu 22. listopada u gradskoj četvrti Podsused-Vrapče od 18.30 sati u područnom uredu Susedgrad, Sigetje 2.

Stanovnici te četvrti sva pitanja vezana uz komunalne probleme, promet, obrazovanje... mogu postaviti pročelnicima Grada Zagreba, njihovim suradnicima, ali i predstavnicima Holdinga.

Svoja pitanja čitatelji mogu slati i prije same tribine na e-mail gradska@vecernji.net ili ih postaviti na broj 01/6300-455. Na dio pitanja odgovorit će se na samoj kvartovskoj tribini, dok ćemo na ostala pitanja odgovore objaviti u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Građani koji na tribini ne uspiju doći na red svoje pitanje mogu zapisati na listić koji se ubacuje u za to predviđenu kutiju, a odgovor nadležnih bit će objavljen u idućim brojevima Večernjeg lista.

Mjesec dana Večernjakov će tim izvještavati o problemima četvrti i tražiti odgovore na pitanja građana, a potom ćemo nakon tri mjeseca provjeriti i što se odradilo od obećanja pročelnika i direktora gradskih tvrtki koji će gostovati na tribini.

>>Dogodine na Jarunu nova katolička škola, okoliš se već čisti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije