Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartovska tribina

Dođite večeras u 19 sati na tribinu za gradsku četvrt Trnje

kvartovska tribina
Grgur Žučko/PIXSELL
24.04.2014.
u 12:50

Tribina se održava u zgradi mjesne samouprave u Trnjanskoj ulici 128

Hoće li se i kada graditi crkva na području parka u Ulici Zinke Kunc, hoće li se u ulici Pile II napokon postaviti kontejneri za smeće, kada će se napokon urediti Osnovna škola Jure Kaštelana i kada će se maknuti repetitor iz Ulice Vladimira Ruždjaka, samo su neka od brojnih pitanja koja su pristigla prije održavanja današnje tribine namijenjene svim stanarima gradske četvrti Trnje.

Večernjakova tribina na kojoj će građani svoja pitanja moći postaviti gradskim pročelnicima, njihovim suradnicima kao i predstavnicima Holdinga održat će se večeras u 19 sati u zgradi mjesne samouprave Staro Trnje, Trnjanska cesta 128.

Svi čitatelji sve do 19 sati svoja pitanja, prijedloge kao i ideje za poboljšanje života u svome kvartu mogu poslati na mail adresu gradska@vecernji.net ili svoje pitanje postaviti pozivom na broj 01 6300-455.
Ulaz na Večernjakovu kvartovsku tribinu koja će trajati sat vremena za sve je čitatelje besplatan, a svi oni koji zbog vremenskog ograničenja rasprave svoje pitanje neće moći postaviti pročelnicima, moći će ih ostaviti u Večernjakovoj kutiji koja će se nalaziti na ulazu u dvoranu.

Svi čitatelji koji su svoja pitanja proslijedili na mail ili su ih dostavili Letećem reporteru, kao i oni koja će svoja pitanja ubaciti u Večernjakovu kutiju ne moraju se brinuti – na sva pitanja dobit će odgovore koji će biti objavljeni u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista.

Naš tim pozorno će pratiti obećanja stanarima, njihovu realizaciju te redovito objavljivati inventure po svim gradskim četvrtima koje smo do sada obišli jer zajedno s našim čitateljima želimo poboljšati kvalitetu života u svim gradskim četvrtima.

Na Večernjakovu kvartovsku tribinu “Želite li bolji kvart” dobrodošli su svi, no vrijeđanje, politička promocija i prepucavanje strogo su zabranjeni jer je Večernjakova kvartovska tribina prije svega namijenjena građanima, rješavanju njihovih problema i prilika da napokon doznaju kada će se i za koliko novca urediti njihova ulica i kvart.

>>Javite što vam smeta i želite da se poboljša na Trnju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije