Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon operacije nosa

Zbog ovih je fotografija postala hit na internetu. Objavljuje ih svaki dan na Instagramu

Operacija nosa
Foto: Instagram
22.04.2015.
u 16:01

Kada je odlučila s ljudima na internetu podijeliti fotografije svog lica već prvi dan nakon operacije, bojala se negativnih komentara

Rhiannon Langley, 24- godišnjakinja je koja je postala hit na internetu nakon što je iz Melbournea otišla na estetsku operaciju nosa u Bangkok.

Kako se oporavlja nakon operacije, objavljuje svaki dan na Instagramu gdje ima već 189.000 korisnika koji je prate. 

– Htjela sam otići na tu operaciju još dok sam bila mlađa. Zašto ne, ako me to veseli. Pogotovo sam to htjela napraviti prije nego što se udam – objasnila je Rhiannon, piše Daily Mail. 

Kada je odlučila s ljudima na internetu podijeliti fotografije svog lica već prvi dan nakon operacije, bojala se negativnih komentara.

Iznenadilo ju je da su ti komentari ipak većinom pozitivni i puni podrške.

Otkrila je da su liječnici u Bangkoku, gdje se zbog financijskih razloga, odnosno, jeftinije cijene, odlučila podvrgnuti ovoj estetskoj operaciji, napravili znatne izmjene u obliku i dužini nosa, a kako će u  konačnici izgledati potrebno je pričekati šest mjeseci dok joj potpuno splasnu postoperativne otekline. Na Instagramu je najavila i da će pisati blog.

Rhiannon je na Tajland otišla sa zaručnikom, najprije kako bi se odmorila, a onda je par otišao u grad Bangkok.

– Udajem se za godinu dana pa si ne mogu priuštiti operaciju u Australiji – otkrila je 24- godišnja Australka. 

 

 

So I have some very exciting news I've been planning for myself over 6 months now! I am getting rhinoplasty done! 👃🏽 I've always wanted this since I was a lot younger, and I decided why not, if it makes me happy and improves my self esteme then I'm doing it! 😆 Yes plastic surgery is a controversial thing to do 👍🏽👎🏽 but this is my life and it's something I've wanted to do for so long and especially before my wedding 👰🏽 (1 year to go). I'm not going to pretend on social media I didn't do anything when I did. So I've decided to blog about it, my experience, what I went through etc as I am actually doing it in Thailand! 🌴 Which people seem to have quite an opinion about, I will be doing posts, snap chat and a final blog about Thailand hospitals, the surgeon, agency ( which is @cosmeditour #cosmeditour ) and the surgery etc! 👌🏽 I am so excited to share this with you guys and I'm owning my decision, follow me on snap chat ( RhiannonLang ) to see day to day process etc! I leave Thursday for Phuket for a night then Bangkok for it all 🙈 will keep you updated and Thankyou to my amazing friends and family who support me all the way 💜👨‍👩‍👧‍👦

A photo posted by Rhiannon Langley ☪☮☯ (@rhiannonlangley) on

 

>>VIDEO: Operacija nosa kao najsofisticiraniji zahvat na licu

Komentara 1

ZA
zambezi
21:03 22.04.2015.

Preslatko. Mogli bi pocet stavljat popravke zuba,porod..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije