Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za ljepotu

Uvijala je trepavice uvijačem i kihnula. Zbog onoga što joj se dogodilo, uvijač više nikada neće koristiti

Trepavice, uvijač
Foto: Thinkstock
1/2
21.07.2016.
u 08:30

​Na Redditu su objavljene fotografije korisnice i onoga što joj se dogodilo kada je prilikom uvijanja trepavica – kihnula

Duge, guste i naglašene trepavice pravi su hit, a žene koje ih žele istaknuti na "staromodan" način, koriste uvijač za trepavice.

Da to može biti opasno, potvrdila je jedna od korisnica na društvenoj mreži Reddit koja se krije iza nadimka Aub3912.

Na toj je društvenoj mreži objavila fotografije na kojima je vidljivo što joj se dogodilo kada je prilikom uvijanja trepavica – kihnula.

Cijeli srednji dio očnog kapka ostao je u trenu bez trepavica koje su se u jednom potezu otrgnule.

Foto: Reddit

Sada će biti potrebno oko dva mjeseca dok joj nove trepavice ne izrastu, a dotada joj i prijeti bakterijska infekcija oka.

>>Uništava li ugradnja ekstenzija trepavica prirodne? Ovo želite znati...

Komentara 2

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:30 21.07.2016.

Uh a kaj bi joj se tek dogodilo da je koristila vibrator i kihnula??

DU
Deleted user
09:14 21.07.2016.

nevjerojatno...treba proizvod povuci sa trzista jer je opasan po zdravlje...ili zabraniti kihanje??? pijes vrucu kavu i kihnes te se polijes...zamisli, kava je opasna i preporuka je da vise nikad ne pijete kavu jer se mozete ozlijediti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije