Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme je za šoping

TOP 10 proizvoda koje svaka žena mora imati!

Online šoping
Foto: Thinkstock
1/12
25.02.2014.
u 13:45

Bilo da ste kod kuće ili na poslu, a imate vremena za kratku stanku, kupnja putem interneta brza je, sigurna i štedi vrijeme. A vrijeme je novac.

Dosta vam je gužvi u trgovačkim centrima, ali šopinga se ne želite odreći?

Možda je vrijeme da razmislite o online kupnji? Jednostavnije ne može.

Bilo da ste kod kuće ili na poslu, a imate vremena za kratku stanku, kupnja putem interneta brza je, sigurna i štedi vrijeme. A vrijeme je novac.

Za vas smo izabrali TOP 10 proizvoda koje mora imati svaka žena, a mogu se kupiti klikom miša u internetskoj prodavaonici Mondo.hr.

1. Apsolutni hit – krema na bazi puževe sluzi

Puževe smo dosad jeli i sa zanimanjem ih promatrali u vrtu. E, pa došlo je vrijeme da i uzmemo nešto od njih. Najnovije kreme na tržištu napravljene su na bazi od puževe sluzi, a najpopularnija je Baba de Caracol, krema za lice s revolucionarnom formulom.

Krema potiče regeneraciju i popravlja strukturu kože, čuva njezin obrambeni mehanizam, poboljšava izgled, čak i kože sklone aknama, uklanja prištiće, usporava starenje kože i nastajanje bora, štiti od štetnih sunčevih zraka, smanjuje pigmentaciju kože, održava svjež, zdrav i mladolik izgled.

U poklon-paketu koji se u online prodavaonici Mondo.hr može kupiti za 199 kuna dolazi u kompletu s kremom za ruke.

Foto: Mondo.hr

2. Uvijek trendi torbice Sisley

Većina žena rijetko će izaći iz stana bez torbice koja se gotovo bez iznimke prometne u najvažnijeg saveznika za ispunjavanje cjelodnevnih obveza. Danju su torbice obično većih dimenzija, dok navečer biramo decentnije modele.

Upravo je takva ova Sisley crna pismo-torbica. Trenutačno je snižena na 399,99 kuna.

Foto: Mondo.hr

3. Što je žena bez crne salonke?

Žena nikad ne može imati previše cipela. Točka.

Koje izabrati? Crna klasična salonka osnova je svakog stila, a ove od umjetne brušene kože s potpisom Ane Lublin trenutačno su snižene na 199,99 kuna. Požurite se!

4. Megapopularna narukvica prijateljstva Barboleta

Narukvice Barboleta pravi su hit među brojnim poznatim Hrvaticama koje se ne odvajaju od svojim primjeraka. I decentna i upečatljiva, pristajat će uz svaki stil i svaku prigodu.

Narukvica s crvenim srcem od pleksiglasa na crvenom svilenom koncu stoji 139 kuna.

Foto: Mondo.hr

5. Miris koji doziva proljeće

Guess Seductive Sunkissed proljetni je miris s dugotrajnim učinkom.

Mješavina cvjetnih i voćnih nota koju će svi htjeti još jednom pomirisati. Miris sadrži note kruške, ružičastog grožđa, jasmina i vanilije, a bočica od 50 ml snižena je na 199,99 kuna.

Foto: Mondo.hr

6. Keramička posuda za zdravo kuhanje

Kuhanje je opet IN pa makar kuhali samo vikendom kad ulovite vremena. Zdrava prehrana je imperativ, a priprema hrane bit će jednostavnija u BergHOFF keramičkoj posudi s poklopcem Geminis.

Prilagođena je za pećnicu i mikrovalnu pećnicu, a može se prati i u perilici posuđa. Cijena je 289,99 kuna.

Foto: Mondo.hr

7. Jedan uređaj za sve

Štapni mikser Braun jednostavan je za sastavljanje i rukovanje. U kompletu dolazi i mjerna posuda zapremine 600 ml, metlica za mlaćenje od nehrđajućeg čelika i nastavak za usitnjavanje zapremine 500 ml. Nastavak usitnjava meso, tvrdi sir, orašaste plodove, začinsko bilje i mrkvu u samo nekoliko sekundi.

Metlica za mlaćenje od nehrđajućeg čelika lako tuče, izrađuje i miješa jaja, kreme, pjenaste deserte, pri niskoj i visokoj brzini. Više vam ni ne treba! Cijena je 569,99 kuna.

Foto: Mondo.hr

8. Za savršeno glatku kožu

Uz Epilator Braun noge će ostati glatke i do četiri tjedna, a koristi se jednostavno i brzo. Cijena mu je snižena na 509,99 kuna

Foto: Mondo.hr

9. Štivo za opuštanje

Ima li boljeg načina da se završi dan od uranjanja u knjigu? Nezaboravna ljubavna priča autora Nicholasa Sparksa "Poruka u boci" stoji 89 kuna.

Foto: Mondo.hr

10. Pomoć za postizanje vitke linije

Kako se bliži toplije vrijeme u kojem se višak kilograma ne može prikriti slojevima odjeće, većina žena pribjegava tretmanima mršavljenja.

Da bi vam to išlo brže i lakše, dovoljno je posegnuti za asom iz rukava. U ovom slučaju to je dodatak za prehranu CLA + Green Tea + L-carnitine Olimp koji sadrži tri najbolje supstancije kao pomoć u mršavljenju:
CLA – konjugiranu linolnu kiselinu, ekstrakt zelenog čaja te L-karnitin. Cijena je 145 kuna.

Foto: Mondo.hr

>>Pet komada koje morate izbaciti iz svog ormara! Odmah!

>>Online-kupnja u EU jeftinija jer se više ne plaća PDV ni carina

Komentara 4

Avatar R2D2
R2D2
14:48 25.02.2014.

Molim lijepo uredništvo VL-a da mi objasni zašto ovaj članak nema oznaku "Promo"? Ovo nije niti "prikriveno" oglašavanje. Hvala

KG
KG002
15:25 25.02.2014.

Ovo je tako očito plaćeni članak....

Avatar million
million
15:39 25.02.2014.

Sta je ovo , poceli reklamirati i prodavati proizvode u clancima ??? Da to svaka zena mora obavezno imati i iskljucivo te proitvode .. hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije