Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte video

Saša Joković odabrao najbolji proljetni look

Saša Joković
Foto: PR FOTO
1/7
21.04.2015.
u 17:00

Jesu li ove sezone u trendu mat ili sjajne boje, u koje podloge treba investirati te kako najbolje istaknuti trepavice, pitanja su koja muče većinu žena

Poznati vizažist Saša Joković za Bipa Fashion.hr u suradnji s L'Orealom otkriva najbolje proljetne make-up lookove.

Nakon što je na nedavno održanoj manifestaciji Bipa Fashion.hr, kao voditelj make-up tima na pisti pokazao najnovije trendove, svoje prijedloge za ovu sezonu Saša je otkrio u seriji videotutorijala koristeći popularne L'Oreal Paris proizvode koji su u Bipa trgovinama do 15. lipnja posebno izloženi za svaki pojedini look koji potpisuje Saša Joković.

Jesu li ove sezone u trendu mat ili sjajne boje, u koje podloge treba investirati te kako najbolje istaknuti trepavice, pitanja su koja muče većinu žena.

Što koristiti za hidratizaciju kože, kako postići blistavi ten te kako istaknuti oči, obraze ili usne... Za sve koji žele otkriti male tajne šminkanja Saša je snimio seriju videa koji će svim ženama pomoći da što jednostavnije postignu željeni proljetni look. 

„Sva tri looka su trendi i nosiva, a moja je preporuka da si svaka žena odabere look ovisno o stilu koji njeguje“, poručuje Saša Joković.

>>U šminkanju zrele kože svakako vrijedi pravilo ‘manje je više’

Komentara 1

SA
samoborka
23:48 21.04.2015.

Famozno mi je to što meni preko 90% cura izgleda ljepše kada se same našminkaju nego kad ih srede ti kojekakvi stručnjaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije