Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Prodavao je čaj, a zbog boje očiju život mu se promijenio kako nije mogao ni zamisliti

Ashad Khan
Foto: Facebook
21.10.2016.
u 09:06

Ovu je fotografiju objavila na društvenim mrežama, a nakon samo četiri dana, objava fotografije ovom je prodavaču čaja potpuno promijenila život.

Arshad Khan, 18-godišnji je mladić iz Pakistana koji je prodavao čaj. 

Taj ''chai wala'’ (prodavač čaja, op.a) posluživao je pića na Itwar Bazaaru, tržnici u Islamabadu, kada ga je Jiah Ali odlučila fotografirati čim ga je ugledala. Tamne puti, guste crne kose i brkova, prodavač čaja Jiah osvojio ju je prekrasnom bojom očiju. 

Tu je fotografiju objavila na društvenim mrežama, a nakon samo četiri dana objava fotografije ovom je prodavaču čaja potpuno promijenila život. Dobio je ponudu da postane model i potpisao je unosan ugovor. 

Danas se o njemu priča diljem svijeta, Britanke ga pozivaju u svoju zemlju, Indijke u svoju, nude mu brak, a ponuđena mu je i uloga u filmu. No mladić koji je zaludio većinu žena u svijetu takve je ponude odbio. 

Izjavio je za Samaa TV kako ne želi glumiti u filmu jer nitko prije u njegovoj obitelji nije bio glumac.  

Otkrio je i da je njegova fotografija bila samo dva dana online kada mu je došlo oko 50 žena na Itwar Bazaar samo da bi ga "ulovile" za selfie. Čaj ih nije previše zanimao. 

 

Društvene mreže "podivljale" su zbog ovog prodavača čaja koji je postao traženi model. Čaj je počeo služiti kupcima Bazaara prije nekoliko mjeseci, a nije znao za društvene mreže ni što je Instagram ili Twitter. 

A sada su mu upravo te društvene mreže osigurale svjetsku slavu i sasvim drukčiji život. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ^orlando^
^orlando^
09:14 21.10.2016.

i onda kažu ljepota nije bitna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije