Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reserved prati trend

Povratak u 90-te: U trendu su prevelike majice dugih rukava i trenirke

Reserved
Foto: Promo
1/7
09.02.2017.
u 12:07

Reserved u novoj sezoni nudi odjeću koja je istovremeno klasična i avangardna. Ključni ukrasni elementi su vojnički detalji i printevi

Ove sezone je ključan komad u svakom modernom ormaru – majica dugih rukava. Takvom trendu Reserved odgovara predstavljajući malo drugačiju modu koja je istovremeno klasična i avangardna.

Najvažnija je silueta pa su majice krojene da izgledaju prevelike, sportske i vrećaste.

Trendi trenirke imaju element hrabrog dizajna te su prepoznatljive bojom i neobičnim detaljima. Ključni ukrasni elementi su vojnički detalji i printevi i jarka crvena boja tkanina.

Dok muškom kolekcijom majica dugih rukava, košulja i trenirki dominira vojnički stil, u ženskoj je liniji naglasak na veličini pa modeli izgledaju kao da su nekoliko brojeva

preveliki.

Glavna inspiracija dizajnerima su bili ulična moda SAD-a u 90-ima, te hip-hop stil, vojnička odijela i neki elementi rave kulture.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije