Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvažite se

Odjenite boju careva i elite - ljubičastu

ljubicasta
Foto: Thinkstock
20.04.2014.
u 16:00

U prošlosti je ljubičasta bila boja odabranih, imućnih, društvene elite... Ona je boja vladara, kneževa i papa...

U prošlosti je ljubičasta bila boja odabranih, imućnih, društvene elite... Ona je boja vladara, kneževa i papa. Ali nasreću, vremena se mijenjaju, i ljubičasta je ove, nadolazeće proljetne sezone, boja svih nas. Najuzbudljivija koloristička poslastica kojom ćemo osvježiti svoje buduće lookove .Kako biste zadržali njezinu moć, nosite ju u total lookovima, tonski usklađeno ili pak kombinirano među najrazličitijim tonovima da se dobije zanimljiva igra boja.

Bilo da ste crvenokose, tamnokose, plavokose, blijede ili tamnopute, ljubičasta će vam stajati. Ona gotovo može stajati uz velikane boja poput crne, tamnoplave, sive i smeđe! Ako ipak niste toliko odvažni da se zaogrnite u ovu boju, svakako ne propustiti samo s ponekim nekim detaljem proslaviti njenu ljepotu!

Foto: Thinstock

>>Šoping: Ljubičasta - kraljevska boja bez granica vlada sezonom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije