Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka ulična moda

Mlade žene rijetko nose bunde od pravog krzna, ali ove Zagrepčanke ostaju vjerni svom stilu u hladnim danima

Street style, krznena bunda
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/15
26.01.2017.
u 10:24

Spektar boja varira između bež, smeđe i crne, a ne propuštaju nositi ni boju devine dlake

Na fotografijama street style-a navikli smo gledati djevojke kako prate trendove i dobro nose vlastiti stil. Međutim, naš fotoreporter zabilježio je i odjevne kombinacije koje nosi zlatna generacija te je jedno sigurno - svakako znaju proturiječiti zimi!

Ovog puta naglasak je stavljen na gospođe u bundama, koje su ovogodišnji veliki hit. No, primijetili smo generacijsku razliku u nošenju bundi - među djevojkama ono nije toliko popularno, no ove dame većinom se odlučuju za klasične bunde od pravog krzna.

Danas su one na "lošijem glasu" pa su ih zamijenili kratki modeli od umjetnih materijala, no zvijezde naših fotografija ostale su vjerne klasici te je vješto nadopunile zanimljivim modnim dodacima - šalovima interesantnih uzoraka, šeširima, beretkama, šubarama te, najzanimljivije, kapama s "coflekom" koji je ove sezone najpoželjniji zimski detalj.

Spektar boja varira između bež, smeđe i crne, a ne propuštaju nositi ni boju devine dlake, koja je među svim generacijama jedna od najpopularnijih boja. Sve zaslužuju stilsku peticu!

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

>>Vidite li na ovoj snimci mlade djevojke koja šeće ulicom nešto neobično?

Ključne riječi

Komentara 2

SO
srecko.orsulic123
11:25 26.01.2017.

Najbolje je pravo krzno a ne ofucane kopije !

DO
dommar36
11:05 26.01.2017.

pol njih nema veze sa zagrebom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije