Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi modni svijet

Ljepotice savršenih proporcija više nisu IN. Sada su tron zauzele neke druge djevojke

žena se sunča
Foto: Filip Brala/PIXSELL
28.07.2014.
u 12:58

Konvencionalna ljepota besprijekornih klonova je stvar prošlosti…

Prekrijte uši supermodelima!

Dugonoge djevojke simetričnih crta lica, savršenih 90-60-90 proporcija, utegnutih osunčanih bedara i uvijek postojanih uvojaka, nedodirljive boginje na čiji bi nam se besprijekorni izgled pri samo jednom pogledu smrznula facijalna mimika, a ego potonuo zdrobljen kao Titanic, djevojke koje svojevremeno "nisu ustajale iz kreveta za manje od 10 tisuća dolara", više nisu nešto zbog čega modna industrija vrišti u ekstazi. 

Konvencionalna ljepota besprijekornih klonova postala je nekako bljutavo dosadna, a zamijenila ju je ljubav spram različitosti, spram naglašene individualnosti pa čak i prema onome što je u nedalekoj modnoj povijesti bilo nazivano "manama" i brutalno diskvalificirano kao "neprivlačno" i "ružno", piše Fashion.hr

Na tron modnog svijeta zasjela je šarena divizija modela novog kova, neke nove nepretenciozne i posebne djevojke čija se lica s "nedostacima" brzo urezuju u pamćenje i koja je lako zavoljeti jer se s njima jednostavno možemo poistovjetiti. Predvodnica ere anti-modela Cara Delevingne proslavila se unatoč, ili baš zbog svojih prirodnih čupavih obrva, Charlotte Free s ispranom ružičastom kosom izgleda poput grunge heroine s tinejdžerskih postera, Laru Stone u djetinjstvu su okrutni vršnjaci iz školske klupe ismijavali zbog razmaka među prednjim zubima, Lily Cole izgleda pomalo nestvarno zbog svog izgleda porculanske lutke, Saskia de Brauw kratke kose androgena je poput dječarca, Soo Joo Park je Azijatkinja izblajhanih uvojaka, a na licu Lily McMenamy gotovo ništa nije pravilno. Jolie laide, rekli bi Francuzi.

Njihove "mane" postale su njihovim zaštitnim znakom i obilježjem instantne prepoznatljivosti.

Cijeli članak pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Slavni model Andrej Pejić operacijom promijenio spol: Konačno sam sretna

>>Ona izgleda odlično i u običnoj sivoj haljini od pamuka! Ukradi joj stil

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije