Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukolinite mrtve stanice

Koji je piling najbolji za regeneraciju kože?

'02.09.2009.,Zagreb,Hrvatska - Mesnicka 5 - Aromateka.Spa centar Aromateka.Fotografiranje kozmetickog tretmana lica u spa centru Aromateka.Masku,piling i ulje na model Marcelu,nanosila je djelatnica M
Davor Puklavec/PIXSELL
24.04.2014.
u 08:36

Većina stručnjaka savjetuje da se piling napravi na kraju tuširanja (kupanja) jer je tada lakše ukloniti sloj izumrlih stanica kože.

Nekada se energični piling smatrao najboljim rješenjem za mnoge probleme, od suhe kože do depigmentacije.

No, budući da starenjem koža postaje tanja, budite pažljivi da energičnim trljanjem ne biste uklonili previše slojeva. Idealno bi bilo da dva puta tjedno napravite blagi piling - tih dana nemojte započinjati jutarnji ritual suhim četkanjem tijela.

A za postizanje optimalnih rezultata, stručnjaci preporučuju naizmjenično izvođenje “mehaničkog”pilinga (preparati s krupnijim, abrazivnijim česticama ili četke) i primjenu preparata s aktivnim tvarima (voćni enzimi i hidroksilne kiseline).

Na kraju, većina stručnjaka savjetuje da se piling napravi na kraju tuširanja (kupanja) jer je tada lakše ukloniti sloj izumrlih stanica kože.

>>Za manje od sat vremena na dan pomladite se uz 6 jednostavnih trikova

>>Izgledate umorno? S ovim trikovima možete lažirati svježi izgled

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije