Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male tajne velikih zavodnica

5 načina kako ga zavesti

Valentinovo
Foto: PR FOTO
12.02.2016.
u 08:00

Valentinovo je pred vratima. Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete na večer ljubavi zablistati u punom sjaju!

1. Uspostavite kontakt očima

Ugledali ste zanimljivog muškarca u sobi prepunoj ljudi? Uspostavite kontakt očima, gledajte ga nestašno točno 2 sekunde, zatim pogledajte u drugu stranu na 2 sekunde pa natrag na njega. Pojavit će se pred vama u trenu. Za blistav i zavodljiv pogled, prije izlaska nanesite NUXE Crème Prodigieuse® yeux Hidratantnu kremu protiv podočnjaka.

2. Smijte se za njega

Muškarce privlače žene koje se čine sretnima i zabavnima. Koketna žena koja se iskreno smije je puno zanimljivija i pristupačnija od ozbiljne žene, stoga kad razgovarate s njim, često se smijte. Djelovat ćete sretno i opušteno, što će ga sigurno privući. No, nemojte pretjerivati - vaša je misija zavesti ga, a ne dati mu do znanja da vam se sviđa.

3. Zavedite mirisima

Foto: PR FOTO

Miris je jedan od najjačih afrodizijaka. Našpricajte malo senzualnog parfema na svoju kosu i zavežite ju u rep ili jednostavnu punđu. Kad se konačno nađete s njim, jednostavno oslobodite kosu iz repa ili punđe i dozvolite omamljujućim mirisnim notama da ga razoružaju. A kada budete sigurni da je noćas samo vaš, malo senzualnog parfema nanesite i s unutrašnje strane bedara i prepustite se noći za pamćenje. Neodoljivo senzualne mirisne note slasnog NUXE Prodigieux® le parfum Čudesnog parfema u kombinaciji s vašom energijom izludit će svakog muškarca.

4. Tuširanje puno iznenađenja

Foto: PR FOTO

Pridružite mu se pod tušem noseći na sebi samo bijelu T-shirt majicu. Kada postanete potpuno mokri, pretvorit ćete tuširanje uzbudljivo iskustvo i praznik za njegove oči. Za zajedničko tuširanje koje će probuditi sva osjetila odaberite neodoljivo senzualan NUXE Prodigieux® Uljni gel za tuširanje.

5. Za senzualne dodire

Foto: PR FOTO

Iznenadite ga pri pogledu na krevet. Neka na njemu budete samo vi u visokim crnim štiklama – i ničemu više. A prije senzualnih dodira nanesite na cijelo tijelo samo ulje bogova – legendarno NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje, koje će kožu učiniti neodoljivo mekom, glatkom i mirisnom, kao stvorenom za dodire.

Nuxe proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Više informacija na www.nuxe.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije