Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Izvukli smo sretne dobitnike Nokia Lumia 9200 pametnih telefona!

Sudjeluj i osvoji Nokia Lumia 920 pametni telefon!
Vecernji list/NOKIA
20.08.2013.
u 11:59

Sudjelujte u online nagradnoj igri u kojoj darujemo tri pametna telefona Nokia Lumia 920 s bežičnim punjačem. Sudjelovati možete do 29. kolovoza!

Za posjetitelje portala Vecernji.hr pripremili smo nagradnu igru u kojoj darujemo čak tri najinovativnija pametna telefona Nokia Lumia 920 s bežičnim punjačem!

Nagradna igra traje od 20. do 29. kolovoza, a odvija se u 3 kruga. Svaki krug nagradne igre traje 3 dana, a počinje u podne i završava treći dan u 11.59 sati.

Sudjelovati mogu svi državljani Republike Hrvatske koji ispune prijavu u nastavku. Jedan sudionik (e-mail adresa) može sudjelovati jednom u svakom ciklusu, a sve nevažeće ili duple prijave bit će uklonjene te neće ući u izbor prilikom izvlačenja sretnih dobitnika. Pravila nagradne igre pročitajte ovdje

Sretna dobitnica u prvom krugu:
Anđelka Livajić, Imotski

Sretni dobitnik u drugom krugu:
Borislav Kitić, Švajcarnica

Sretni dobitnik u trećem krugu:
Hrvoje Humek, Zagreb

Čestitamo! Dobitnici će o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni putem e-maila.

O nagradama:

Nokia Lumia 920
S lećom Carl Zeiss, tehnologijom PureView s optičkom stabilizacijom slike i zaslonom PureMotion HD+ od 4,5 inča ovaj mobitel najinovativniji je pametni telefon u svijetu. Nokia Lumia omogućava vam da snimate jasne, nezamagljene fotografije i videozapise u svim uvjetima osvijetljenosti s tehnologijom PureView, optičkom stabilizacijom slike i Carl Zeiss lećom te reproducirate trenutke na PureMotion HD+ zaslonu od 4,5 inča. Uz pomoć Nokijine gradske leće upoznajte okolinu bolje od lokalnih stanovnika. Istaknite se živim bojsma, kućištem od polikarbonata, fotoaparatom te bočnim tipkama ukrašenim keramičkim cirkonima.

Nokia FatBoy bežični punjač
Novi jastuk za bežično punjene savršeno je mjesto  za odlaganje vaše Lumije. Položite telefon na Fatboy jastuk kako bi se počeo puniti bez potrebe ukopčavanja kabela u telefon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?