Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrućeeee....

Žene otkrivaju: Ovo su naše najveće seksualne tajne

seks, orgazam
Foto: Shutterstock
12.11.2014.
u 19:27

Ući u ženin mozak prava je utopija. Mnogi bi sarkastično rekli i najveća kazna. Kakav god stav imali, žene su otkrile ono što bi vjerojatno svom partneru prešutjele – zauvijek.

Ono što ne znate može lako sabotirati vaš seksualni život.

Ali nije kraj svijeta. Možete naučiti i na plahtama otkriti sasvim novo seksualno iskustvo. Za Men`s Health žene su otkrile svoje najdublje seksualne tajne. Znatiželjni?

– Svoj prvi pravi orgazam doživjela sam prvi put tek ovo ljeto. A u braku sam gotovo 15 godina, otkrila je 35-godišnja Jennifer.

– Uvijek ću sebe sama kvalitetnije dovesti do orgazma, iskrena je 22-godišnja Valerie.

– Sviđa mi se ideja da me uhvate u seksualnom odnosu na nekom javnom mjestu, kaže 24-godišnja Melissa.

– Moj partner zna da imam vibrator, ali ne zna koliko ga često koristim. Bojim se, ako mu priznam, da ću pokvariti naš odnos, a imamo odličan seksualni život, zabrinuta je 26-godišnja Jessica.

– Još uvijek provjeravam e-mail svog bivšeg, kaže 26-godišnja Maria.

– Razmišljat ću o partneru tijekom dana, ali kada je seks u pitanju, ne ispunjava moje potrebe. Voljela bih da ima nešto Christiana Greya u sebi, iskrena je 40-godišnja Stacy.

– Dok sam izlazila s jednim, spavala sam s drugim muškarcem. I to se dogodilo tijekom 24 sata, otkriva 36-godišnja Jennie.

– Često flertujem s muškarcima iako sam u vezi, samo da se uvjerim da mogu još uvijek privući muškarca, otkrila je 23-godišnja Elisabeth.

– Uzbuđuje me kada muškarac uzme kontrolu u seksu, a izluđuje me kada pokušava kontrolirati moj život i izvan naše veze, kaže 25-godišnja Jillian.

>>5 ženskastih stvarčica koje muškarci rade, ali to neće priznati

>>Znate li na koji dio ženskog tijela muškarci najviše 'padaju'? Evo odgovora

Komentara 12

DU
Deleted user
23:04 12.11.2014.

Dobro smo odigrali a? Messi je car ali držali smo ih do 50e minute za jaja...Ima potencijala ta naša ekipa...

DU
Deleted user
21:08 12.11.2014.

Bože pomozi.

Avatar 69bobo
69bobo
17:49 13.11.2014.

šteta klika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije