Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrlo je jednostavno

Želite da poludi za vama? Primijenite ove trikove

žena zavodi
Foto: Thinkstock
09.03.2014.
u 19:15

U slučaju da muškarac ne pokazuje previše zanimanja prema vama, možda je vrijeme da ga počnete ignorirati.

U slučaju da muškarac ne pokazuje previše zanimanja prema vama, možda je vrijeme da ga počnete ignorirati. To je siguran način da on lagano postane zaintrigiran, a zatim i zaluđen. Uz pomoć sljedeća tri jednostavna trika učinite da poludi za vama.

1. Odmaknite se od njega

Ukoliko ste vi osoba koja uvijek pokreće nešto između vas dvoje, vrijeme je da se malo odmaknete i prestanete to raditi. Na primjer, on je možda i zainteresiran da vas pozove da izađete ili nešto slično, ali vi morate biti ta koja će sve pokrenuti. Ako je to slučaj, onda morate prestati praviti taj prvi korak. Neka osjeti da ga ignorirate. Ostanite tu gdje jeste, i nemojte srljati samo da bi razmijenili koju riječ ili bili koji trenutak sa njim. To će izazvati kod njega zanimanje zbog čega to radite.

2. Prestanite ga zvati

Ovo je još jedan važan način da ga ignorirate kako bi došao kod vas. Morate napraviti pauzu u slanju poruka ili u telefoniranju. Ako stvarno želite da dođe do vas, morati ćete ga ignorirati u potpunosti. Ako vas nazove, poslije minut-dva razgovora recite mu da morate da idete, da imate nekog posla. To je samo način kojim ćete mu pokazati da ga ignorirate i da vam nije toliko zanimljiv, a to će na njega ostaviti takav utisak, te će sigurno dojuriti do vas.

3. Pokažite pravi stav

Vaš stav može učiniti da on poludi za vama. Ukoliko mu pokazujete da ste zaljubljeni u njega i da ga uvijek želite u svom životu, on će vas početi izbjegavati. Neki muškarci takve žene uzimaju "zdravo za gotovo“. Ukoliko ne želite da se to vama dogodi, onda morate pokazati pravi stav u pravo vrijeme. Na primjer, ukoliko ste na isto mjesto došli zajedno, i on priča sa nekom drugom djevojkom, nemojte uopće reagirati. On će se zapitati zbog čega niste reagirali na to dok vas je pokušavao napraviti ljubomornom.

>>Ne možete ih razumjeti? Sve što ste oduvijek željeli znati o muškarcima! Na jednom mjestu

Komentara 6

Avatar superhik74
superhik74
21:43 09.03.2014.

Puno jednostavnije je otici do Vrapca, tamo se sve lude. Bez brige, ne treba se truditi, tamo je ludilo garantirano

Avatar insideout
insideout
22:18 09.03.2014.

ahahaaa, ova moze primjenjivati trikove koje hoce... http://img514.imageshack.us/img514/1922/hrvatica1up.jpg

Avatar noemy-no
noemy-no
22:49 09.03.2014.

ma kakve trikove, nas zanimaju trikovi da otkacimo budaletinu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije