Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Otišla sam iz kuće'

Vratila se kući iz noćne pa se šokirala kad je vidjela s kim joj muž gol leži na krevetu

Muškarac
Foto: Thinkstock
20.07.2016.
u 09:59

– Obojica su spavala i bilo me previše strah probuditi ih, bila sam u priličnom šoku – ispričala je zabrinuta žena

Ljubavna prevara uvijek je bolna, a kada se ona dogodi s istim spolom, šok je tim veći.

Čitateljica britanskog Mirrora požalila se u pismu ma to s kim je zatekla svog supruga na povratku s posla.

– Suprug je nedavno otišao u izlazak dok sam ja radila noćnu smjenu. Kada sam se vratila kući, pronašla sam ga kako leži gol pokraj drugog muškarca na našem krevetu. Obojica su spavala i bilo me previše strah probuditi ih, bila sam u priličnom šoku i ne bih znala što reći, pa sam otišla iz kuće i prespavala kod prijateljice – ispričala je nesretna žena.

Dodala je da svom suprugu od tada nije prišla i otkrila je da ju je strah suprotstaviti mu se. – Je li me prevario s muškarcem? Što da radim? – pita se.

Savjetnica Mirrora Coleen rekla joj je da nema alternativne nego reći nešto, da se ne može praviti da ništa nije vidjela i sada cijelo vrijeme biti zabrinuta.

– Moguće da je bio vani s prijateljem, popio previše i srušio se na krevet nakon što se skinuo. Ili može biti to na što ste pomislili – da je spavao s tim muškarcem. Da sam na vašem mjestu, rekla bih mu da ga niste probudili jer ste bili u šoku i da zbog toga ne znate što da sada mislite – napisala je savjetnica.

Dodala je da bi žena svom suprugu trebala reći da je zabrinuta jer ima aferu s muškarcem ili zato što je biseksualan i tada se suočiti s njegovim odgovorom. – Znam da je nezgodno i da se bojite da nećete dobiti odgovor kojem se nadate, no to je jedini način da krenete dalje – rekla je savjetnica.

>> Ostavljena ljubavnica njegovoj supruzi otkrila sve detalje afere, a ona joj odgovorila

>> Dilema u nesretnom braku: 'Trebam li otići ili ostati? Donijela sam najtežu odluku'

Komentara 24

Avatar ShuPac
ShuPac
11:30 20.07.2016.

Večernji list iz 2016 i Večernji list iz 70' i 80' jednostavno ne mogu stati u istu rečenicu. Ovakve praznoglave članke koje prepisujete sa žutih portala tipa The Sun i Mirror jednostavno tjeraju na povrćanje i vrijeđaju zdrav razum

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:49 20.07.2016.

vjerojatno su razgovarali o izlasku Britanije iz EU...

AO
admini_obrišite_si_mami
10:24 20.07.2016.

prekrasna ljudska priča!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije