Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo koja je

Riječ koju nikada ne biste trebali upotrijebiti ako upoznajete nekoga online

Online upoznavanje, surfanje, online dating
Foto: Thinkstock
11.02.2016.
u 15:45

Je li to nemoguća misija ili ipak put do pronalaska ljubavi svog života nije tako trnovit?

Kako pronaći partnera putem aplikacija za online upoznavanje?

Je li to nemoguća misija ili ipak put do pronalaska ljubavi svog života nije tako trnovit?

I jedno i drugo. Brojni primjeri diljem svijeta pokazali su kako se ljubav može pronaći online, a mnogi su i prevalili brojne kilometre kako bi se u konačnici i vidjeli i upoznali. 

Da bi taj put do pronalska srodne duše učinili što uspješnijim, dobro je znati što biste trebali izbjegavati, a što vam može pomoći na tom putu upoznavanja. Istraživanje koje su proveli tvorci jedne takve aplikacije za online upoznavanja, pokazalo je da osobe koje razgovore započinju isprikama imaju 56 posto manje mogućnosti da će dobiti telefonski broj od sugovornika. 

"Sorry",  nije riječ s kojom biste trebali započeti razgovor tijekom online upoznavanja, piše TOI. 

Jedna od pogrešaka koje korisnici tih aplikacija često rade je što su neodlučni s planovima ili ne preciziraju vrijeme. Osobe koje na pitanja: kada bi se mogli vidjeti?" odgovaraju s "ne znam", "idući tjedan" ili "za dva tjedna" imaju 40 posto manje šanse da će dobiti broj telefona od sugovornika u odnosu na one koji preciziraju vrijeme, primjerice, " mogli bi se vidjeti u petak ili subotu". 

Prema istraživanju, najbolje je u razgovoru koristiti emotikone  za smijeh i izraz "lol". Osobe koje se tijekom tipkanja sa sugovornikom mnogo smiju ili ostavljaju takav dojam, vjerojatnije će razmijeniti telefonske brojeve i brže ispitati je li osoba s druge strane "ona prava". 

>>5, 10, 30? Evo koji je idealan broj seksualnih partnera u životu

>>TOP 5 najboljih aplikacija za upoznavanje partnera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije