Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nešto je u zraku

Ovo su gradovi u kojima ćete najvjerojatnije završiti sa – slomljenim srcem!

slomljeno srce
Foto: Thinkstock
10.02.2014.
u 18:00

Koji su to gradovi, otkriva CreditDonkey, iako navodi da je jako teško izmjeriti "slomljena srca" pa su se poslužili različitim istraživanjima

Jedno istraživanje otkrilo je deset gradova u kojima ćete najvjerojatnije biti slomljenog srca.

Koji su to gradovi, otkriva CreditDonkey i navodi da je jako teško izmjeriti "slomljena srca" pa su se poslužili različitim istraživanjima. Jedno od njih uključilo je proučavanje trajanja braka na području SAD-a. Rezultati su pokazali da je nacionalni prosjek trajanja brakova u SAD-u 19,4 godine, a najkraći su u Washingtonu – samo 12,4 godina.

Istraživanje se nastavilo u potrazi za agencijama za spajanje parova. Kako se navodi, velika potražnja takvih usluga otkriva i veliki broj slomljenih srca. Gradovi s najviše ovakvih agencija su Los Angeles, New York i Miami. Prema istraživanju, najsretniji grad je Lincoln u Nebraski, koja je istodobno i država koja je druga po redu na listi država s najkraćim brakovima.

Niz različitih metoda doveo je CreditDonkey do zaključka da je ovo deset gradova u kojima ćete najčešće završiti slomljena srca.

10. San Diego, California

09. Phoenix, Arizona

08. Los Angeles, California

07. Dallas, Texas

06. Baltimore, Maryland

05. Houston, Texas

04. Riverside, California

03. New York, New York

02. Miami, Florida

01. Chicago, Illinois

>>Od usamljenosti se umire ranije, a nesretna veza može vam slomiti srca

>>Ako se prepoznate u ovim izjavama, veza vam je opasno u krizi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije