Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da ne bude da ne znate

Nije vam do seksa ujutro? Evo zašto biste se trebali predomisliti

seks
Foto: Thinkstock
11.05.2014.
u 21:00

Najbolje je da spavate bez odjeće – tako ćete olakšati tranziciju san–seks

Istraživanja pokazuju da prvi jutarnji seks aktivira proizvodnju hormona dobrog raspoloženja (endorfina), čije djelovanje može trajati satima i pružati savršenu osnovu za sve što vas čeka tijekom dana.

No, i uz dokazane koristi, mnogim ženama je teško (za razliku od muškaraca, koji su spremni na akciju čim otvore oči) tako rano voditi ljubav.

Foto: screenshot/facebook

Foto: Thinkstock

Ako ste se prepoznali u ovoj priči, najbolje je da spavate bez odjeće – tako ćete olakšati tranziciju san–seks. Osim toga, odmah ćete biti spremni za akciju, a i vaš partner će imati dodatni poticaj (ako mu je uopće to potrebno!) da vas voli čim otvori oči!

>>Znate li koje su tajne seksualno zadovoljnih žena? Otkrivamo ih

>>Trikovi uz koje ćete lako povećati libido čak i kad ste nervozni i umorni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije