Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno

Muškarci otkrili što im je odbojno kod žena i poručuju: Nemojte to raditi!

Par, veza, ljubav,
Foto: Thinkstock
1/5
12.07.2016.
u 10:34

Ovo su tek neki od odgovora jer, čini se, muškarci se u malo čemu slažu sa ženama. Barem oko pitanja što je seksi i privlačno na ženama, a što nije...

Što je seksi i privlačno, a što nije iako mnoge žene misle da jest?

Odgovor na to pitanje ponudili su muškarci na društvenoj mreži Reddit. 

Ovo su tek neki od odgovora jer, čini se, muškarci se u malo čemu slažu sa ženama. Barem oko pitanja što je seksi i privlačno na ženama, a što nije...

A oni tvrde: Ovo nije...

Iscrtane obrve

U devedesetima u modi su bile vrlo tanke obrve, a mnoge žene su ih i obrijale kako bi samo olovkom ili tušem mogle povući crtu. Danas, sudeći po stavovima muškaraca na društvenim mrežama, iscrtavanje obrva uopće nije privlačno. 

Bahatost

Tvrde kako je žena koja zrači samopouzdanjem vrlo privlačna, ali i upozoravaju da je jako tanka granica između samopouzdanja i bahatosti. 

Kvarcanje

Žene se "prže" pod suncem i u solarijima kako bi dobile preplanule kožu. Mnoge pretjeruju u tome pa to izgleda svakako. Bijeli ljudi ne mogu biti mulati, stoga to i ne pokušavajte biti.

Glumiti da svi frajeri trče oko nje

Može to upaliti kod žena. One "padaju" na to da ulove tog muškarca za kojem sve žene lude. Ali muškarcima je to odbojno.

Stalno maženje

U čemu je fora s tim? Zašto stalno visite po nama? Dajte, 'ajmo malo i pričati, odlučni su muškarci. 

>>Zbog ova 4 razloga žena će ostaviti muškarca iako ga voli

Komentara 3

CR
Cruise
12:13 12.07.2016.

ovo s nacrtanim obrvama ima najvise smisla i hrpu "cementa" na faci su isto trebali stavit..

LA
Latz
15:33 12.07.2016.

Maženje je problem? WTF?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije