Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima li nas?

Svjetsko prvenstvo u seksu: Tko ima najbolji seks, tko je najizdržljiviji, a tko voli - varati?

Seks
Foto: Thinsktock
30.06.2014.
u 21:00

Kad je u pitanju izdržljivost, pobjedu odnose Brazilci jer trećina njih uživa u seksu koji prosječno traje dulje od 45 minuta

Čak i ako niste toliko zainteresirani za Svjetsko prvenstvou nogometu, vjerojatno će vam ove međunarodne statistike biti zanimljive.

Proizvođač seksualnih igračaka LELO proveo je globalno istraživanje o tome kakvi su narodi koji se natječu na Svjetskom prvenstvu- u krevetu. Analizirali su podatke više od 30 zemalja u kojima je obuhvaćeno preko 35.000 ispitanika u dobi od 21 do 55 godina. Evo što su doznali...

Globalno, oko 55% ljudi je imalo između 1 i 8 seksualnih partnera, a tu "pobjedu" odnose Japanci jer gotovo polovica je imala 8 ili manje partnera.

26% Švicaraca je imalo seksualne odnose sa 20 ili više partnera, 25 % Grka, dok je toliko partnera imalo jedan od pet Engleza. Engleska i Grčka su tako "markirani" kao zemlje u kojima narod uživa najviše zadovoljavajući seksualni život. Nasuprot tim podacima, Čileanci su najmanje zadovoljni.

Kad je u pitanju izdržljivost, pobjedu odnose Brazilci jer trećina njih uživa u seksu koji prosječno traje dulje od 45 minuta. I Francuzi odnose pobjedu na jednom području: oni su narod koji najviše vara. Njih čak 75% priznalo je da su varali svoje partnere. Belgijanci i Australci varaju najmanje. Ili barem najmanje priznaju.

Ispitivalo se i koliko koji narod glumi tijekom seksa. Većina ispitanika priznali su da su barem jednom u životu odglumili zadovoljstvo u krevetu. Stanovnici zemalja Latinske Amerike prednjače pred ostalim narodima. "Kolovođe" su Kolumbijci s visokih 70 posto, a slijede ih Čileanci i Brazilci. Portugalci i Grci najmanje glume.

Istovremeno, jako samouvjereni su Brazilci koji uz Talijane i Grke koji prednjače, imaju najviše samopouzdanja u sebe i tvrde da su pravi umjetnici u seksu. Takvim stručnjacima se smatra samo 6 % Nizozemaca, a tek manje od polovice Engleza za sebe je reklo da su dobri ili prosječni seksualni partneri.

Dobra vijest je da 79% svjetske populacije zadovoljno sa svojim seksualnim životom, a Englezi i Grci su ovdje na pobjedničkom postolju. Treće mjesto "zauzeli su" Japanci.

>>13 tajnih znakova koji će vam otkriti kakav je on u krevetu

>>Je li on onaj pravi? Postavite mu ova 3 pitanja i doznajte

 

 

Komentara 1

Avatar EU afrodita
EU afrodita
00:33 01.07.2014.

za zabavu birajte Brazilce i nećete promašiti...uz gutljaj Caipirinhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije