Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije im svejedno

Evo čega se muškarci boje - u krevetu!

Ljube se, seks, ljubavni par
Foto: Shutterstock
02.03.2014.
u 11:11

Nevine djevojke postale su druga najgora noćna mora suvremenog muškarca

Čak i oni najhrabriji i puni samopouzdanja imaju strahove kada je riječ o seksu.

Tim strahovima pozabavila se grupa psihologa koji su ispitali nekoliko tisuća muškaraca starosti 20-45 godina.

Njih čak 83 posto najviše se boji da će njihova partnerica zatrudnjeti, što je vrlo očekivano. Fobija od neželjenog očinstva uglavnom muči mlađe, slobodne muškarce koji se ne osjećaju spremnima za ulogu roditelja, ali bliska je i starijim pripadnicima muškog spola, koji su u braku iz financijskih razloga.

Nevine djevojke postale su druga najgora noćna mora suvremenog muškarca, te je više od polovice ispitanika priznalo da bi ih zgrozilo saznanje o tome da su svojoj partnerici prvi.

Na trećem mjestu je nesigurnost. Naime, 64 posto muškaraca plaši se da će ih partnerica uspoređivati sa svojim bivšim partnerima, te da neće uspjeti da je zadovolje.

>>Otkrijte skrivene erogene zone! Povećat će uzbuđenje u krevetu

>>Promatranje partnerice dok se svlači jedna je od 3 najseksi stvari

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije