Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
erogene zone

Otkrijte skrivene erogene zone! Povećat će uzbuđenje u krevetu

Seks
Foto: Shutterstock
01.03.2014.
u 21:18

Dodirivanje kose i igranje s njom stimulira kožu glave i potiče bolje raspoloženje.

Naša tijela su puna erogenih zona, osim onih očitih skrivaju ne i ne baš toliko poznate.

Evo nekoliko dijelova tijela za koje možda niste znali da mogu povećati uzbuđenje u krevetu, i muškarcima i ženama.

Kosa i koža glave

Dodirivanje kose i igranje s njom stimulira kožu glave i potiče bolje raspoloženje. Zato sljedeći put predigru započnite prolaskom prstiju kroz njegovu kosu ili laganom masažom glave.

Foto: screenshot/facebook

Uši

Uši su prepune ultra-osjetljivih živčanih završetaka. Zato se odlučite za laganu masažu sa nježnim ritmičkim dodirima palcem i kažiprstom. Koristite usne i jezik da istražite područje iza ušne školjke, i lagano ga gricnite za ušnu resicu.

Unutrašnji dio bedara

Ovo područje je mekano i vrlo osjetljivo na dodire, jer je prepuno živčanih završetaka. Lagano ljubite, ližite i masirajte prstima ovo područje. Kad ste već u ovom području, posvetite se malo i koljenima, posebno zadnjem dijelu koljena.

Dlanovi i zglobovi

Vrhovi prstiju su jednako osjetljivi kao usta i genitalije. Zato mu priuštite fantastičnu masažu dlanova – masirajući cijeli dlan i svaki prst posebno. Pažnju posvetite i zglobu. Uzbuđenje će biti još veće ako nakon toga upotrijebite i jezik i usne.

Trbuh

Trbuh, posebice njegov donji dio, blizu je genitalija, pa je ovo područje veoma osjetljivo na stimulaciju. Trbuh traži nježniji dodir – mazite ga vrhovima prstiju, od vrha prema dnu, a zatim polako ubrzavajte brzinu i ritam dodira. Nemojte zaboraviti ni na bočne strane struka, koje možete stimulirati i malo čvršćim dodirom.

Leđa

Stimuliranje i masaža leđa može jako uzbuditi većinu muškaraca. Zamolite ga da legne na trbuh, a vi sjednite na njegovu stražnjicu. Tako ćete imati najbolju dostupnost po cijelim leđima. Krenite s laganim dodirima vrhovima prstiju, tek toliko da probudite nervne završetke u leđima. Zatim počnite masirati čvršćim pokretima i upotrijebite ulje za tijelo.

>>Ups! Ovo je 10 stvari koje će vam slagati gotovo svaki muškarac

>>Ugasila se vatra? Ovo je sedam namirnica koje će vam spasiti ljubavni život

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije