Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno...

Od čavrljanja do bijesa: Stvarno se naljutila nakon što je odbio izaći s njom

Foto: Pixabay
1/4
13.10.2016.
u 10:00

"Očito si umišljen, budi sretan što sam te uopće pozvala van!" rekla mu je djevojka

Dobiti odbijanac uvijek je neugodno, a neki ljudi s time se prilično loše nose. Uvjerio se u to korisnik Reddita AustinSuperSayanu objavivši svoj nedavni razgovor s djevojkom koju je upoznao.

Naime, ona ga je odlučila pozvati na spoj, a on je otvoreno rekao kako je prezauzet da bi se upuštao u vezu. Na to mu je uvrijeđena djevojka uzvratila: "Stvarno, odbijaš izaći sa mnom?"

Na to je Austin odgovorio da trenutačno uopće nije zainteresiran za spojeve. Djevojka je tada postala vrlo ljutita i poručila mu: "Očito si umišljen, budi sretan što sam te uopće pozvala van."

Austin je ostao iznenađen, ali i zadovoljan što je saznao s kime ima posla. "Vau, hvala što si pokazala svoje pravo lice. Nisam znao da si psihotična, završili smo s razgovorom. Više mi se ne javljaj", uzvratio je.

Na što mu je ona uputila red psovki i uvreda: "J**i se, ti j**ena svinjo! Otiđi se ubiti!"

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike

Foto: Imgur

>> Bosanac videom o nacionalizmu zapalio internet: Svi smo mi u istim...

Ključne riječi

Komentara 2

NA
nadimak224344324324234
11:11 13.10.2016.

Što je ovo??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije