Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad izmami sunce

Zagrebačka špica poput modne piste! Pogledajte u čemu su žene prošetale centrom grada

Streetstyle zagrebačka špica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
16.04.2016.
u 16:36

I dok su neke na noge nabacile sandale, neke su djevojke svoje odjevne kombinacije upotpunile čizmama i lepršavim haljinicama.

Sunčana subota izmamila je ovog jutra mnoge pripadnice ljepšeg spola da se centrom metropole prošeću u streetstyle modnim izdanjima.

I dok su neke na noge nabacile sandale, neke su djevojke svoje odjevne kombinacije upotpunile čizmama i lepršavim haljinicama.

Da su traperice i dalje klasik pokazalo se još jednom na zagrebačkim ulicama, a kako su neke odlučile "iskoračiti" iz okvira "modnih klasika" pogeldajte u galeriji.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

>>Moda s britanskih ulica uspješno se preslila na naše

Komentara 11

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
21:28 16.04.2016.

Manekenke ala vlatka i mia itd a nemaju za gace bez sponzora i sve zaljubljene u dedeke ,a najbolja mi je vidjet tajkuncica impotenntnog sa curom kaj mu kcer more bit o miline za pogledat

Avatar Abcda
Abcda
18:09 16.04.2016.

Sminkerice, bolest, kronicna, cro-drustva. Najvaznije je kako tko izgleda i koji automobil vozi. A istovremeno, mediji nam serviraju da Hrvati kopaju po kontejnerima... Od modne piste do kontejnera, koja je razdaljina ?? Odlucite se za jedno ili za drugo, pliiiz. ( A mi svi znamo da ne postoji zemlja na svijetu u kojoj se tako malo radi a tako dobro zivi kao u Hrvatskoj )

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:31 16.04.2016.

najbolja je fudbalerka na zadnjoj fotki...ima pedale ko Mlinaric, i cizme kaj ni Istvanic ne bi obukel....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije