Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ordinacija.hr

Za guzu iz snova izaberite između 5 učinkovitih treninga

guza
Foto: Shutterstock
19.02.2015.
u 11:45

Velika ili mala, spljoštena ili viseća, utegnuta ili klimava… Ne brinite se, svoju guzu možete preoblikovati, a portal Ordinacija.hr donosi listu pet treninga kojima ćete to i ostvariti.

Guza i noge spadaju u gorljivu žensku problematiku i vječiti su izraz frustracija.

Velika ili mala, spljoštena ili viseća, utegnuta ili klimava… Ne brinite, svoju guzu možete preoblikovati, a portal Ordinacija.hr donosi listu pet treninga kojima ćete to i ostvariti.

Stražnjica je dio tijela na koji se dame najčešće žale – neovisno o tome kako ona zaista izgleda. Svi želimo čvrstu, podignutu i zamamnu stražnjicu!

Ključ dobre guze je treniranje svih mišića koji se nalaze oko nje. Od stražnje lože do gluteusa, pa čak i donjeg dijela leđa... radi se o klesanju, zaobljenju, toniranju, učvršćivanju i podizanju stražnjice.

Iako su čučnjevi kraljevska vježba uz pomoć koje možete postići sjajnu guzu, ponekad je dobro napasti "na više fronti", tj. djelovati na mišiće iz nekoliko kuteva. Što su ti kutevi raznolikiji, to će vaša guza izgledati uglađenije, podignutije i čvršće.

Kako to postići, potražite na portalu Ordinacija.hr

>>S ovom vježbom 'isklesat' ćete figuru u samo mjesec dana

>>Ženske Ahilove pete: Bokovi, struk, stražnjica i bedra

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije