Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godinama se borila s depresijom

Na TikToku ispričala kako se zbog tuđih pogleda i mišljenja bori s tjeskobom, a reakcije na mrežama su nevjerojatne

TikTok/ bevictoriious
12.08.2021.
u 13:30

S godinama sam postala tjeskobna od suočavanja s pogledima nepoznatih ljudi i stalne brige što drugi misle o mom izgledu, ispričala je Santiago

Jedna je mama postala prava zvijezda TikToka nakon što je s pratiteljima podijelila kako su joj zbog infekcije preko noći posjedile jedna trepavica i obrva. Amerikanka Victoria Santiago, inače majka troje djece, ispričala je da je još u pubertetu oboljela od česte gljivične infekcije tinea versicolor, koja uzrokuje bijele mrlje na koži, piše Mirror.

Uvijek je, kaže, bila svjesna izgleda svoje kože, a onda je 2016. godine oboljela i od vitiliga, bolesti koja se očituje depigmentacijom kože. Nakon toga počela je patiti i od tjeskobe i depresije, ali joj je popularnost na društvenim mrežama, kaže, pomogla da joj se vrati samopouzdanje. 

@bevictoriious

Answer to @lmmorales414 ##vitiligo ##myvitiligo ##whiteeyelashes ##whiteeyebrow ##eyelashextensions ##lashextensions ##beauty ##naturalbeauty

♬ original sound - Victoria

- Nakon što sam dobila vitiligo, plakala sam gledajući se u ogledalo - ispričala je na TikToku.

Uvijek joj je kaže, bilo teško boraviti među ljudima, pogotovo kad je prestala skrivati svoje kožne probleme što mnogi nisu shvatili, pa je stalno dobivala neželjene savjete kako da prikrije svoje nepravilnosti.

- Postala sam tjeskobna od suočavanja s pogledima nepoznatih ljudi i stalne brige što drugi misle o mom izgledu - ispričala je Santiago koja zadnjih nekoliko godina svoj neobičan izgled ponosno pokazuje na društvenim mrežama - a samo na TikToku ima više od 40.000 pratitelja.

Emotivna posveta Korane Gvozdić sinu Oliveru uz stihove koji joj posebno znače

1/8

U jednom od svojih popularnih videa Santiago pokazuje kako šminkom prekriva svoju bijelu obrvu, što je pogledalo čak 1,6 milijuna korisnika. 

@bevictoriious

Had to go find the tape 🙄 ##makeup ##makeuphacks ##eyelashextensions ##makeuptutorial ##makeuptips ##thyroidproblems ##rue21BeYouChallenge ##vitiligo

♬ original sound - KOM คนเสียเส้น

- Ne morate to raditi, izgledate odlično - napisala je jedna TikTok pratiteljica, a mnogi su komentirali i da nikad nisu vidjeli 'tako cool raspoređene depigmentacije kose i kože'. 

Širi se strahoviti toplinski val sa Sjeverne Afrike na jug Europe

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije