Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Evergreena

Vesna Pisarović: Udajom se u mom životu ništa nije promijenilo

pisarović
HRT
15.01.2010.
u 10:18

- Sa suprugom Ozrenom trenutačno živim u Berlinu koji je sigurno grad po našoj mjeri jer u njemu živi puno umjetnika i to je izrazito kozmopilitski i zanimljiv grad - otkrila je Vesna.

Glazbeni show HTV-a “Evergreen” na naše male ekrane nakon dugo vremena vratio je pjevačicu Vesnu Pisarović, koja je zbog glazbenog usavršavanja nekoliko godina izbivala iz domovine. Njezine zidove tako sada krase diploma iz pjevanja s Kraljevske jazz akademije u Den Haagu i magisterij iz jazz pjevanja s prestižne londonske škole Guidhal. Iako je jazz njezina jedina ljubav, mogućnost da zapjeva rock hitove bila je za nju izazov kojem nije mogla odoljeti. Na sličnom projektu radila je i s glazbenicima u Den Haagu nakon što je završila akademiju pa je ovaj poziv rado prihvatila.

– Kako su 90 posto pjesama koje izvodim u ovom showu u originalu izvodili muškarci, tim je zanimljivije ulaziti u te muške karaktere i pritom pjesme interpretirati na svoj način – objasnila je 31-godišnja pjevačica koja je u 2010. ušla kao udana žena. Iako je u jednom intervjuu prije nekoliko godina izjavila kako je tvrd orah kad su muškarci i ljubav u pitanju, jedan je ipak uspio slomiti taj otpor. Riječ je o Ozrenu Pupovcu, sinu saborskog zastupnika Milorada Pupovca s kojim se Vesna upoznala u Den Haagu gdje je Ozren pohađao poslijediplomski studij, a u bračnu luku uplovili su daleko od očiju javnosti u obiteljskom okružju. S obzirom na to da je često isticala kako je muškarac po njezinoj mjeri osoba koja je akademski obrazovana i načitana, Ozren je bio idealan izbor.

– Pa ništa se nije promijenilo u mom životu otkako sam se udala osim što smo pred matičarom jedno drugom rekli da. Eto, čak ni prsten ne nosim na ruci – ispričala je Vesna koja sa suprugom trenutačno živi u Berlinu gdje sprema neke nove glazbene projekte.

– Berlin je grad po našoj mjeri, pun je umjetnika, kozmopolitski je grad širokih vidika i to nam jako odgovara – sretno će pjevačica rodom iz Požege. Pjevačica je već prvim nastupom u ovom glazbenom showu pokazala kako je dobro istrenirala svoj glas tijekom školovanja u inozemstvu i da su se godine razdvojenosti od obitelji isplatile. Na pitanje koji je sljedeći korak na privatnom i poslovnom planu kaže:

– Zbilja nemam nikakvih planova ni u poslovnom ni u privatnom smislu, niti imam nekih neostvarenih želja, nek’ sve samo teče svojim tokom!

Ključne riječi

Komentara 1

OV
over
10:11 16.01.2010.

pametna cura i odlicna pjevacica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije