Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADNA IGRA

Vecernji.hr izvukao dobitnike ulaznica za Novi val

film
Arhiva VL-a
06.11.2009.
u 14:00

Program "Novi val" koji je započeo još 2003. godine, okuplja sve više posjetitelja i to generaciju iz Kulušića i Lapidarija koji su godinama pokušavali ponovno pronaći svoje mjesto za izlazak.

"Novi val" u Tvornici ponovno privlači vjerne poklonike jednog od najuspješnijih klupskih programa uopće. Osim glazbe bendova Azre, Filma, Haustora, Prljavog kazališta, Boe, Animatora, Električnog orgazma, Idola, Lačnog Franza i drugih odličnih bendova, u subotu 7. studenoga ljubitelji staroga jugoslavenskog rocka mogu poslušati i mnogobrojne hitove grupe EKV, Bajage, Laboratorija zvuka, Discipline kičme i Lakih Pingvina.

Program "Novi val" koji je započeo još 2003. godine, okuplja sve više posjetitelja i to generaciju iz Kulušića i Lapidarija koji su godinama pokušavali ponovno pronaći svoje mjesto za izlazak. Glazbu "zlatnih osamdesetih" bira najbolji poznavatelj "Novog vala" među D. J.-ima, DJ Bencarić.

Vecernji.hr dijeli pet puta po dvije ulaznice za slušaonicu Novog Vala u Tvornici u subotu 7. studenoga, a izvučeni dobitnici su : Maja Gregurić, Goran Gašparević, Filip Pavić, Kristina Frančić i Karlo Kadic.


Komentara 2

PI
pirgos
12:57 06.11.2009.

Genijalno!!! Samo mi je žao što ne mogu da učestvujem jer sam 700 km od Zagreba (Pirot). Osamdesetih sam (1980-1984) bio u Zagrebu i kao pripadnik \"novog vala\" pratio razvoj Prljavog kazališta, Filma, Haustora... Pun pogodak!!!

CH
Charlemagne26
01:42 05.11.2009.

Nas su nekad plamene zore budile iz sna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije