Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoćete li isprobati

Valentinovo na više od 800 metara nadmorske visine? U Zagrebu je i to moguće, evo o čemu se radi

Zagreb: Sunčana nedjelja na Sljemenu
Luka Stanzl/PIXSELL
06.02.2024.
u 13:44

U ponudi su tri paketa koji će se moći iskoristiti tijekom idućeg tjedna

Ako ove godine nemate inovativnu ideju kako proslaviti Dan zaljubljenih sa svojom boljom polovicom, možda bi vam se mogla svidjeti ideja iz ZET-a koji je za idući tjedan pripremio pravu atrakciju za sve one koji se ne boje visina. Naime, kako javljaju iz gradskog prijevoznika, za sve zaljubljene organizirano je "Valentinovo u gondoli", događanje koje će se odvijati od 12. veljače do 16. veljače.

-Gondole će za ovu prigodu biti posebno dekorirane stvarajući bajkovitu atmosferu, a vožnja u visine i jedinstven pogled na Zagreb, postat će nezaboravni dio svake ljubavne priče- poručuj u ZET-u.

Po dolasku na žičaru parove će dočekati šampanjac i još jedno ugodno iznenađenje - intiman ručak ili večera uz noćenje u Tomislavovom domu, ovisno u odabranom paketu. Osim romantične vožnje žičarom, na Gornjoj postaji bit će postavljen i photo point u obliku srca, kao savršeno mjesto za posebne fotke za društvene mreže.

VEZNI ČLANCI: 

U prodaji će biti tri komercijalna paketa:

  • Paket 1 po cijeni od 32 eura uključuje prijevoz putnika žičarom i pjenušac za parove
  • Paket 2 po cijeni od 80 eura uključuje prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i ručak za dvije osobe u restoranu Tomislavov dom
  • U Paket 3 uključen je prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i smještaj za dvije osobe u Standard sobi na bazi jednog polupansiona (večera i doručak) u hotelu Tomislavov dom. Cijena je 135 eura

Paket 1 bi će u prodaji na blagajnama žičare, dok će za Pakete 2 i 3, zbog provjere smještajnih kapaciteta, biti potrebno kontaktirati ZET putem e-mail adrese marketing@zet.hr ili pozivom na broj telefona 01/3651-669.

VIDEO: Pitali smo Zagrepčane kako nastaju chemtrailsi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije