Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božić dolazi

U trgovačkim centrima božićno ludilo već je počelo

bozic (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
15.11.2011.
u 10:31

Za blagdansko raspoloženje nikad nije prerano, a trgovci su već krenuli s ukrašavanjem

I dok jednima pada mrak na oči od same pomisli na preuranjene božićne pjesme, drugi s nestrpljenjem iščekuju božićni ugođaj u trgovinama i trgovačkim centrima te na gradskim ulicama. Ako se pita trgovce, za početak božićnog ludila nikad nije prerano, dok realni kupci na takve poteze gledaju kao na pokušaj izvlačenja što više novca iz džepa. Bilo kako bilo, trgovački centri već su počeli ukrašavati božićna drvca, a neki su već i odjenuli božićno ruho. Arena Centar cijeli prosinac imat će brojna prigodna događanja.

– Zimske rasprodaje tradicionalno počinju nakon Božića, ali i u ovom predblagdanskom razdoblju mnoge su trgovine pripremile razne akcije koje će omogućiti povoljnu kupnju i prije Božića. S ukrašavanjem krećemo ovaj tjedan kako bismo prvi adventski vikend dočekali u blagdanskom ozračju. Iskoristit ćemo nešto ukrasa od prošle godine, ali naručeni su i novi – kažu iz Arena Centra.

Posebne blagdanske usluge, ali i darove obećavaju iz City Centera One.

– Naše posjetitelje u Zagrebu i Splitu u prosincu očekuju posebne ponude u trgovinama, mnoga zanimljiva događanja i prava blagdanska atmosfera. Najveselije će biti u dječjim igraonicama Kids’ Jungle, gdje će djeca provoditi vrijeme u društvu kostimiranih likova i našeg profesionalnog osoblja – otkrivaju iz City Centera One.

Centar Cvjetni, po uzoru na svjetske metropole, s blagdanskim ukrašavanjem počeo je već 1. studenog.

– Bit će organizirana manifestacija “Advent u Cvjetnom” u sklopu koje će biti održane mnogobrojne dječje igraonice i kazališne predstave. Kao dar posjetiteljima Centar Cvjetni nekoliko večeri za redom ugostit će božićni zbor. Veseli Djed Božićnjak i njegovi prijatelji gotovo svaki dan zabavljat će i darivati djecu, a za kreativce bit će organizirane radionice za izradu ukrasa za bor na tradicionalni način... I trgovine će omogućiti blagdanske popuste koji će početi sredinom prosinca. Kao i uvijek u Centru Cvjetni, na popustu će biti najnovije kolekcije – kaže Martina Werft iz Centra Cvjetni.

Komentara 10

Avatar almaminjo
almaminjo
16:53 15.11.2011.

jedva sam čekao da prođe prošli božić kad eto novog...gadi mi se od ove amerikanizacije praznika...

DU
Deleted user
17:11 15.11.2011.

Zašto na vrhu članka ne napišete reklamni članak.

DO
doktorica
16:27 15.11.2011.

iznose ono što prošle godine nisu prodali-uglavnom kinesku robu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije