Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIVEA Q10 plus CC

Savršena krema protiv bora za glađu kožu i mladenački izgled

Nivea CC krema
Foto: Nivea
1/2
17.06.2014.
u 12:30

Idealan spoj njege, zaštite i make-upa

NIVEA predstavlja Q10 plus CC toniranu dnevnu kremu protiv bora.

Ova krema s koenzimom Q10 i mineralnim pigmentima smanjuje i pomaže u sprečavanju bora, prekriva nepravilnosti na koži te ujednačava ten.

Foto: Nivea

Predivni sunčani dani mame nas da izađemo van i uživamo u ljetu. Kako bismo kožu u potpunosti pripremili za dan koji slijedi, ali ju i pravilno njegovali, dovoljno je nanijeti novu NIVEA Q10 plus CC kremu koja:

  • učinkovito djeluje protiv bora iznutra i vidljivo ih smanjuje
  • pruža ujednačen ten koji se savršeno uklapa u prirodan izgled vašeg lica
  • zaštitnim faktorom SPF 15 i UVA zaštitom štiti od nastajanja bora izazvanih izlaganjem sunčanim zrakama
  • zahvaljujući blagim nijansama pigmenta omogućuje da ten djeluje prirodno svježe i ujednačenije
  • prekriva nepravilnosti na koži
  • pruža osjećaj glatke kože i mladenački izgled

CC kreme

U samom imenu kreme krije se njezina tajna. CC označava 'Colour Correction' odnosno korekciju boje, što podrazumijeva ujednačavanje boje i zaglađivanje nepravilnosti na koži. Za razliku od BB krema, CC kreme su laganije teksture te imaju jaču prikrivajuću moć i idealna su zamjena za puder u toplijim mjesecima. CC kreme bogate su antioksidansima i puno se bolje stapaju s prirodnom bojom tena te pružaju zaštitu od sunca.

NIVEA Q10 plus CC tonirana dnevna krema protiv bora pogodna je za sve tipove kože i savršeno se stapa s prirodnim tenom. Preporučena maloprodajna cijena (50 ml) iznosi 89,90 kn.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije