Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apartman ljubavi

Robert Pattinson i Kristen Stewart žive zajedno na setu "Sumraka"

Robert Pattinson, Kristen Stewart
AFP
21.10.2009.
u 15:17

O zaljubljenom paru iz filmskog hita "Sumrak" Robertu Pattinsonu i Kristen Stewart već mjesecima kruže glasine da su kemiju s filma prebacili u stvarni život.

O zaljubljenom paru iz filmskog hita "Sumrak" Robertu Pattinsonu i Kristen Stewart već mjesecima kruže glasine da su kemiju s filma prebacili u stvarni život. Unajmili su cijeli hotelski kat u Vancouveru dok snimaju treći nastavak vampirske sage "Sumrak".

Robert i Kristen, kako je potvrdio dobro obaviješteni izvor za časopis More, na raspolaganju imaju dvije sobe koje su spojene vratima, a u trećoj slušaju glazbu i gledaju filmove.

Fotografije jednog od najzanimljivijih parova Hollywooda želja su svih paparazza svijeta, međutim, do zvijezda "Sumraka" može se doći samo posebnim dizalom koji dobro pazi hotelsko osiguranje.

Dok neodoljivi vampir iz "Sumraka" Edward Cullen i Bella Swan uživaju u punom luksuzu koji plaćaju 850 dolara na noć, ostatak filmske ekipe unajmio je apartmane u blizini filmskog seta. Međutim, zaljubljenom paru očigledno nitko neće zamjeriti što su se povukli u osamu svoga ljubavnog gnijezda na 34. katu hotela u Vancouveru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije