Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\'Smjene\' u Chanelu

Pukla ljubav Freje i Karla Lagerfelda, Kaiser ima nove muze

freja beha erichsen
Foto: Harry Winston
1/3
18.04.2012.
u 00:01

Dankinja je u draguljarskoj kući Harry Winston i dalje broj jedan; u proljetno-ljetnoj kampanji luksuznog nakita Freja je zasjala poput retromladenke

Sudeći prema Chanelovoj proljetno-ljetnoj kampanji, Dankinja Freja Beha Erichsen više nije muza Karla Lagerfelda. Njihova "ljubav" trajala je pet godina, no ove su je sezone s kraljevskog trona svrgnule Joan Smalls i Saskia de Brauw.

No bez obzira na to što je "ljubav" između nje i kontroverznoga Kaisera Karla pukla, jedna joj druga "veza" i dalje traje. I to ona s američkom draguljarskom kućom Harryjem Winstonom. Prelijepa Freja, koju neki uspoređuju s divom sedamdesetih Jane Birkin, treći put je zasjala kao zvijezda glamurozne kampanje "Live the Moment" za proljeće/ljeto 2012.

– Cilj kampanje 'Live the Moment' jest slaviti intimne trenutke u klijentovu životu. Nije samo bit u sofisticiranom i bezvremenskom nakitu nego i u emocijama žena koje ih prenose dok nose nakit Harryja Winstona – rekao je Frederic de Narp, predsjednik luksuzne draguljarnice.  

  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije