Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod suncem

Poznati uživali na proljetnom pikniku i isprobali nove proljetne trendove

04.05.2017.
u 09:27

Jučer je u bajkovitom okruženju najneobičnijeg vrta u Zagrebu, A Most Unusual Gin Garden, održana promocija nove proljetne kolekcije Skechers tenisica s memorijskom pjenom

Jučer je u bajkovitom okruženju najneobičnijeg vrta u Zagrebu, A Most Unusual Gin Garden, održana promocija nove proljetne kolekcije Skechers tenisica s memorijskom pjenom, koja je u samo nekoliko godina prerasla iz revolucionarne inovacije u sastavni dio svake Skechers kolekcije, zahvaljujući kojoj zaljubljenici u modu mogu bez kompromisa uživati u cjelodnevnoj udobnosti.    

Foto: Bojan Zibar

 

Tenisice su isprobali brojni uzvanici, među kojima i pjevač Damir Kedžo te glumice Ana Begić, Marijana Mikulić i Sementa Rajhard, koji su uživali u proljetnom pikniku u opuštenom stilu, uz mekane dekice, slatke piknik košare prepune ukusnih zalogajčića i šarene koktele. Ležerno druženje savršeno opisuje novu Skechers sport kolekciju, koja je lagana i prozračna, fleksibilnog dizajna, s nevjerojatnom udobnošću memorijske pjene. Zahvaljujući mekoći memorijske pjene, uložak preuzima konturu stopala te pruža instant udobnost i ultra mekoću. Revolucionarna udobnost primjenjiva je za funkcionalni trening bilo koje vrste, kao i za svakodnevnu upotrebu.

 

Zahvaljujući uzbudljivom dizajnu Skechers sportske kolekcije koji prati proljetne trendove kao što su cvjetni print, tie-dye i jarke boje, ove ultra lagane i super udobne tenisice pravi su izbor za trening i šetnju gradom ili parkom, shopping, ured ili provod. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije