Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video

Pokazala kako pomfrit i cheeseburger iz McDonald'sa izgledaju nakon - 17 godina!

TikTok
18.03.2021.
u 13:30

Neki su tako zbog činjenice da se nije raspalo zaključili da će 'nastaviti jesti u McDonald'su', dok drugi baš u tome i vide najveći problem.

Amerikanka Savannah Whitehead nedavno je na svom TikTok profilu @savswhithead objavila video u kojem pokazuje kako dupli cheeseburger i krumpirići iz McDonald'sa izgledaju nakon - 17 godina.

Ova je mama naime McDonald's meni kupila davne 2004. godine i spremila ga u zamrzivač da vidi kako će izgledati nakon toliko godina.

Dok ona na snimci hranu vadi iz omota, djeca viču 'kako smrdi'. Pomfrit i dalje izgleda 'normalno' osim što se stvrdnuo, ali na sebi nema plijesni, a kad odmota cheeseburger svi se začude kako ni on nije pljesniv, čak ni ne izgleda 'tako loše'.

@savswhitehead

My mom has been saving fast food for 20 years to see how “real” it is 😳🥴🤢 #fastfood #fyp #foryoupage

♬ original sound - savswhitehead

Najgore zapravo izgleda feta sira za koji djeca kažu da podsjeća na maslac od kikirikija"

Njen je video brzo postao viralan s tisućama komentara, a mnogi su primijetili kako hrana Izgleda skoro kao da je sad kupljena'. Neki su tako zbog činjenice da se nije raspala zaključili da će 'nastaviti jesti u McDonald'su', dok drugi baš u tome i vide najveći problem - što su namirnice vjerojatno toliko konzervirane sa soli i aditivima, da se ni ne mogu razgraditi.

Oglasili su se i iz američkog McDonald'sa, a kažu da bi se njihovi hamburgeri, poput većine namirnica, razgradili samo 'u pravom okruženju', prenosi Mirror.

Majstor kuhinje upozorava: Ako ovo vidite na meniju, odmah napustite restoran

1/4

"Za razgradnju potrebni su određeni uvjeti, posebno vlaga. Bez dovoljno vlage - bilo da je iz same hrane ili iz okoliša - vjerojatno se neće razviti bakterije ni plijesan, pa se hrana neće ni razgraditi. Dakle, do razgradnje ne dolazi ako je hrana dovoljno suha ili se dovoljno isuši, kao što su na primjer hamburgeri iz videa koji su dehidrirani, a nikako isti kao dan kada su kupljeni", stoji u priopćenju u kojem iz McDonald'sa navode i da u njihovim pljeskavicama nema konzervansa, već samo malo soli i papra.

Procvjetalo je jedno od najljepših stabala u Zagrebu: Magnolija na Tomislavcu najavila je proljeće!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije