Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Previsoki libido'

Samohrana majka: 'Javno sam priznala da ne mogu bez seksa, pa su me druge žene napale!'

16.03.2021.
u 21:35

Nakon što se emisija emitirala prošlog tjedna, Kiss kaže da su je na društvenim mrežama napale žene koje brinu da će njihovi partneri isto očekivati od njih

Samohrana majka i osobna trenerica Tracy Kiss javno je u Channel 4 emisiji 'Sex Clinic' ispričala da ima problem sa 'prevelikim libidom, zbog čega ju je ostavio i dečko koji je mislio da joj on nije dovoljan'. 

- Masturbiram najmanje dva do tri puta dnevno - podijelila je Kiss u emisiji i dodala da radi od kuće, pa joj je to 'prikladno raditi u pauzi za ručak'.

No zbog takvog ju je seksualnog nagona više partnera, požalila se, već ostavilo, pa je odlučila javno potražiti pomoć i progovoriti o svom libidu.

U razgovoru sa seksologinjom Jess Wilde Kiss je rekla da je 'ćudljiva, napeta i nervozna' ako nije navečer imala bar jedan orgazam: a dnevno se, kaže, može seksati 11 puta.

Rekla je i da joj je žao što ju je partner zbog toga ostavio jer ga još voli i htjela bi biti s njim, a Wilde joj je savjetovala da 'ubuduće s partnerima ne dijeli svaki aspekt svoje seksualnosti'.

Nakon što se emisija emitirala prošlog tjedna, Kiss kaže da su je na društvenim mrežama napale žene koje brinu da će njihovi partneri isto očekivati od njih.

5 stvari koje žene rade kada znaju da će se seksati 

1/7

- Na svojim su Instagram profilima uglavnom pričale kako nije u redu takve stvari javno govoriti i kako ja imam 'problem', a ne one - ispričala je Kiss za The Sun, iako joj je seksologinja u emisiji rekla da 'naprosto ima visoki libido kojeg se, premda je žena, ne bi trebala sramiti'.

- Pretpostavljam da misle da će i njihovi partneri očekivati da se seksaju 11 puta dnevno - rekla je Kiss koja napominje da bi 'svi trebali prihvatiti svoju individualnost'.

Kiss vjeruje da je njezin povišeni libido rezultat hormonske neravnoteže, a javni joj je nastup, kaže, pomogao da krene naprijed i počne tražiti muškarca koji će ju prihvatiti takvu kakva je.

Ovo su znakovi da žena želi seks. Prepoznajte ih!

Komentara 10

JA
jadnatikoza
23:01 16.03.2021.

Pa dobro, to je u redu. Bolje takva nego ove tuke što tipkaju po mobitelu po cijele dane i lajakju jedna drugu

Avatar Bujna Plavuša
Bujna Plavuša
22:33 16.03.2021.

Kako lijepo ime - Kiss💋. Ma zena ima zdravi seksualni nagon, pa ju one frigidne ogovaraju.

VO
vonstauffenberg
23:56 16.03.2021.

Boze dragi, a vi slavite dan zena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije