Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

"Padovi i sudari na skijaškim stazama su česti, opuštenija sam kad imam SKI putno"

SKI putno osiguranje
12.02.2024.
u 16:35

Veljača je u kalendarima brojnih skijaša u Hrvatskoj jedan od najpopularnijih mjeseci skijaške sezone, a za neke i zadnja prilika prije proljeća za uživanje na snježnim stazama. Dubravka Srkulj svake godine od prosinca do travnja provodi na različitim skijalištima. Na skijanju provede i do osam vikenda, a dva puta ide u skijaški kamp sa sinom. Zbog čestog odlaska na skijanje, Dubravka osim skijaške opreme sa sobom uvijek ima najvažniju stvar – SKI putno osiguranje.

"Od kada idem često na skijanje stalno ugovaram SKI putno. Često svjedočim padovima skijaša i bordera, ali i sudarima ljudi na stazama. Staze su sve izazovnije, jer se snijeg topi sve brže pa lako upadneš u nakupinama snijega koje se stvore tijekom dana. A ima i suprotnih situacija kada u sjenovitim dijelovima naletiš na zaleđeni dio staze gdje ne možeš stati i lako prokližeš. Osjećam se sigurnije kad imam SKI putno, opuštenije skijam", kaže Dubravka.

Osim osjećaja sigurnosti, Dubravka navodi još jednu prednost.

"Polica ima odličan omjer cijene i pokrića. Pokriva mi cijelu sezonu skijanja bez stalnog pojedinačnog ugovaranja i u jednoj polici ugovaram za dijete i sebe. Pokriva široki spektar nezgoda i situacija koje se mogu dogoditi. Srećom, nikada mi nije zatrebala, ali znam da je to najbolje uloženi novac. Prijatelje uvijek podsjećam da je uzmu. Ugovaram je preko mobitela brzo i jednostavno i polica mi dolazi odmah na email i stalno mi je dostupna na mobitelu", istaknula je Dubravka.

Ako u Croatia osiguranju ugovorite SKI putno putem weba dobivate 20 posto popusta. Na raspolaganju imate pet opcija koje uključuju osiguranje za jedno putovanje za jednu osobu i cijelu obitelj te osiguranje za cijelu sezonu za jednu osobu i cijelu obitelj.

Polica pokriva zdravstvenu njegu i troškove liječenja za hitne slučajeve, prijevoz vozilom hitne pomoći ili helikopterom do najbliže bolnice, prijevoz u domovinu ako se iz zdravstvenih razloga ne možete vratiti kući na planirani način, naknadu troška ski passa neiskorištenog zbog bolničkog liječenja dužeg od tri dana te troškove bolničkog liječenja i prijevoza osiguranika u domovinu uslijed oboljenja od Covida-19. Detalje pogledajte na crosig.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije