Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLANE I SLATKE SALATE

Osvježavajuće salate za vruće dane – otkrijte top 10 savjeta za voćne i slane obrok salate

25.07.2023.
u 10:16

Naših top 10 savjeta za slatke salate potražite u srijedu 26. srpnja u posebnom prilogu Voćne salate, a koje vrste tjestenine su najbolje za hladne salate i kako kombinirati namirninice doznajte u četvrtak 27. srpnja u posebnom prilogu Slane salate, a na dar uz Večernji list.

Kada su temperature visoke, a vaš apetit nizak najpametnije je pojesti nešto lagano i osvježavajuće. Zato su za vrijeme ljeta salate vaš najbolji izbor. Održavaju liniju, a mogu biti zasitne kao bilo koji drugi glavni obrok. Pečene salate, to jest salate od ostatka lešo ili pečenog mesa s roštilja su hranjiv obrok, a u kombinaciji sa svježim povrćem su iznenađujuće lagane.

Sezonsko povrće je odličan izvor vitamina, a ljeto nam donosi šarolik izbor. Od mrkve, rajčice, krastavca, paprike, pa sve do tikvica opcija je na pretek! Salatu uvijek možete „pojačati“ ugljikohidratima poput tjestenine ili riže. Za otkačene kombinacije dodajte voće poput jabuka, breskvi, dinje ili smokvi i otkriti ćete kako su kombinacije bezbrojne!

Pripremite se za ljetnu sezonu uz pomoć naših top 10 savjeta za osvježavajuće voćne salate i isprobajte hit kombinacije sa suhim voćem i orašastim plodovima kako biste mogli uživati u nečem slatkom i paziti na svoju liniju u isto vrijeme. Jedite zdravo i ukusno uz naše senzacionalne slatko-slane kombinacije. Naučite kako pripraviti egzotičnu salatu s pršutom i breskvama i impresionirajte i najzahtjevnije goste.

Požurite na kioske u srijedu 26. srpnja i u četvrtak 27. srpnja kako biste osigurali svoj primjerak priloga Voćnih i slanih salata.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije