Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokaz Uzrok smrti je trovanje propofolom koji mu je ubrizgala druga osoba

Objavljena smrtovnica potvrdila da je Michael Jackson ubijen

michael jackson
Reuters
10.01.2010.
u 19:39

Jacksonova obitelj sumnja da je u njegovu smrt umiješano više ljudi, a osumnjičeni liječnik Conrad Murray priprema obranu za koju je okupio cijelu četu odvjetnika.

Michael Jackson ipak je ubijen, potvrdio je to News Of the World objavivši do sada neviđene primjerke pjevačeve smrtovnice. Na prvom smrtnom listu koji je mrtvozornik Cheryl MacWillie ispunio 7. srpnja ne piše uzrok Jacksonove smrti. No smrtovnica napisana 31. kolovoza, poslije druge obdukcije pjevačeva tijela, kao uzrok smrti navodi ubojstvo.

Sudeći po njoj, Michael je umro od trovanja anestetikom propofolom koji mu je ubrizgala druga osoba. I dok pjevačeva obitelj sumnja da je u njegovu smrt upetljano više ljudi, pokojnikov osobni liječnik Conrad Murray, za kojeg se nagađa da će biti osuđen za ubojstvo iz nehaja, okupio je oko sebe cijelu četu odvjetnika pa priprema opaku obranu na sudu.

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:32 10.01.2010.

Ovaj bijeli crnac....kako je zivio tako je zavrsio.... Ammmmmm a kakva je to ...\"opaka obrana na sudu\".....mora da je to nesto sto postoji samo u Hrvatskoj

MM
Mladen Miletić
00:21 11.01.2010.

Opaka obrana, protiv fantazija onih koji imaju bujnu maštu. Lično nevjerujem u to međutim znamo kako se to radi . Ako se treba iubojica onda se ga i nađe ili ga se stvori sistemom... Na svako pišljivom ljeku stoji 33 strane koliko su štetni za sve moguče prema tome svi od prvoga do zadnjega lječnika je iindirektni ubojica jel jedno liječi a drugo šteti i tako polako ubija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije