Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreativnost na djelu

Objavila vodič za šminkanje: Evo kako i vi možete biti lijepi poput Donalda Trumpa

Donald Trump beauty tutorial
Foto: screenshot/youtube
1/3
07.03.2016.
u 07:37

Među kreativnima, našla se i Tess Paras koja je objavila na Youtubeu humoristični vodič za šminkanje u kojem savjetuje kako i vaše lice može biti savršeno poput Trumpovog.

Donald Trump postao je mnogim američkim državljanima prava inspiracija. Nekome za kritike, nekome za "dizanje u nebesa" kao mogućeg novog predsjednika SAD-a, a neke je potaknuo i na kreativnost. 

Među kreativnima, našla se i Tess Paras koja je objavila na Youtubeu humoristični vodič za šminkanje u kojem savjetuje kako i vaše lice može biti savršeno poput Trumpovog. 

Prvi korak je, kako navodi šaljivo, izabarti korektor za lice koji je deset nijansi svjetliji od vaše prirodne boje kože i koji će vašu kožu prikazati "dehidratiziranom". . 

" Moj osobni izbor je korektor  "Veiled White Supremacy "

Drugi korak u šminkanju, nakon nanošenja korektora, su usne, navodi. 

"Želite biti sigurni da vaše usne izgledaju kao da su u pokretu cijeli dan", navodi Tess i dodaje da ste sigurno dobro napravili kada vaše usne izgledaju poput "ispupčenog anusa". 

Završni koraci su mazanje lica s puderom boje terakote, navodi i nakon toga slijedi trljanje lica s mrvicama Cheetosa. 

Upozorava kako je bitno pritom staviti naočale kako bi zaštitili oči. 

Ovaj šaljivi vodič za šminkanje pogledajte u videu...

 

>>Učinimo sve da 
Donald Trump, 
okružen samim Hasanbegovićima, 
ne pobijedi u Americi

Komentara 6

MR
MRUDante
08:42 07.03.2016.

za nevjerovat je kaj ovi u večernjaku smatraju zanimljivim!

Avatar TiberiusNeroGermanicus88
TiberiusNeroGermanicus88
09:11 07.03.2016.

Kakva jadnica, jadna je kao i ova kolumna iznad. Jedva čekam da Trump pobjedi pa da najednom Večernji promjeni svoje mišljenje, smeća liberalna!

OV
Ovozemaljski
08:36 07.03.2016.

Nadam se da ce Trump pobijediti i poceti mijenjati svijet na bolje. Zapadni svijet je umoran od lijevo socijalno liberalne politike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije