Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprezno sa svakim detaljem

Nela Kocsis priprema svadbu: "Matija Vuica sašit će mi vjenčanicu"

'09.10.2009., zagreb, nivea cro a porter odrzan je na zagrebackom velesajmu. nela kocsis. Snimio Luka Klun/VLM'
'Luka Klun/VLM'
10.10.2009.
u 16:36

Drugu večer modnog događaja Cro-A-Portera nije propustila ni 39-godišnja osječka glumica Nela Kocsis koja će uskoro postati supruga glumca iz Zagvozda, Vedrana Mlikote.

Drugu večer modnog događaja Cro-A-Portera nije propustila ni 39-godišnja osječka glumica Nela Kocsis koja će uskoro postati supruga glumca iz Zagvozda, Vedrana Mlikote. Atraktivna Nela oduševila se lepršavim i romantičnim kreacijama Matije Vuice i prišapnula nam kako će upravo Matija biti zadužena za šivanje njezine vjenčanice.

- Matijine večernje haljine su predivne, ova nova kolekcija me oduševila tako da će Matija biti sigurno angažirana oko moje vjenčanice - otkrila nam je Nela koja je trenutno zauzeta snimanjem druge sezone kriminalističke serije "Mamutica" i predstavama u svojem matičnom kazalištu u Osijeku.

Na pitanje kad će se dogoditi velika svadba Nela nam je sramežljivo odgovorila da su pripreme za veliki dan već počele, ali je točan datum odlučila zatajiti.

"Najromantičniji glumački par', Nela Kocsis i Vedran Mlikota,  kakvu su im titulu prošle godine dodijelili Histrioni, zaručili su se prije nekoliko mjeseci, a veliko svadbeno slavlje bit će isprepleteno običajima iz Slavonije i Dalmatinske zagore. 

Ključne riječi

Komentara 2

ZG
zgubidan
11:34 12.10.2009.

Nela nema te kod tate u Batini???

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:12 10.10.2009.

Fantastican clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije