Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li koji su to?

Muškarci otkrili: U ovih nekoliko odjevnih komada su nam žene najprivlačnije!

Shutterstock
23.01.2023.
u 16:30

Ako mislite da su muškarcima na ženama privlačni samo odjevni predmeti poput čipkastog donjeg rublja i korzeta, varate se

Donje rublje nisu jedini ženski odjevni komadi koji "pale" muškarce. Naime, kako sami priznaju, neki najobičniji odjevni predmeti poput udobnih pamučnih tajica mogu ih više usrećiti od, primjerice, crnog korzeta. U nastavku vam otkrivamo koji su to komadi odjeće koje muškarci smatraju najprivlačnijima na ženama, piše Your Tango.

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Tajice

Možda nećete vjerovati, ali muškarcima su obične, pamučne tajice više seksi od najboljih komada čipkastog donjeg rublja. Možda je tajna u tome što tajice pokrivaju sve, za razliku od donjeg rublja koje ne pokriva gotovo ništa, a uz to i naglašavaju obline.

Odjeća koja otkriva leđa

Većina žena će u želji da izgleda seksi posegnuti za dekoltiranim komadom odjeće koji naglašava grudi, no veliki postotak muškaraca smatra kako je elegantnija, a opet seksi varijanta otkriti leđa.

Košulja

Košulja je komad odjeće koji je praktičan, može biti poslovan i ležeran, a ostavlja prostora i mašti dok razmišljate o otkopčavanju gumba. 

Duža suknja

Unatoč stereotipu da su muškarcima najdraže kratke suknje, zapravo većina ih preferira suknje čija se duljina kreće do 10-ak cm iznad koljena, što je dovoljno da se dio noge otkrije, a da opet ne izgleda previše golišavo. Najviše im se sviđaju modeli koji naglašavaju liniju tijela, osobito stražnjicu, kao što su pencil suknje.

Crvena haljina

Haljina je komad odjeće koji uvijek djeluje ženstveno, a pogotovo kada se radi o crvenoj boji. Name, crvena boja je dakako najbolji odabir, jer je opće poznato da muškarci tu boju smatraju strastvenom. 

Štikle

Ovaj komad je ono što se stereotipno, ali i doista sviđa muškarcima. Ipak, treba pripaziti da vam je visina pete udobna, odnosno da u tim petama možete hodati, jer inače može izgledati neprivlačno.

Uske traperice

Većina muškaraca smatra da je žena koja dobro izgleda u trapericama u odmah u početku seksi. Naglasak je. naravno, na dobrom kroju, koji ističe obline. 

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije