Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLET NAGAĐANJA

Majoli: Ne razvodimo se, i dalje živimo skupa

iva majoli
nino strmotić
30.09.2009.
u 18:50

Razlog ovoj odluci navodno je bila Ivina indiskrecija s 28-godišnjim bankarom Antom s kojim se tenisačica upustila u flert ne bi li privukla suprugovu pozornost.

Iako su se glasine da se naša najpoznatija i najuspješnija tenisačica Iva Majoli razvodi od supruga Stipe Marića brzinom munje proširile medijima, čini se da par još nije spreman na tako drastičan korak.

- Ne razvodimo se, živimo skupa, svaki brak ima svoje uspone i padove, pa tako i naš. Kad bih slušala sve tračeve, vjerojatno bih završila u Vrapču - izjavila je za Story Iva Majoli i dodala - Posvetila sam se prioritetima, obitelji i sebi, treba raditi na tome.

S tim se složio i njezin suprug, no ni jedno od njih nije htjelo reći jesu li glasine da su neko vrijeme živjeli odvojeno istinite.

Naime, gradom kruže tračevi kako je Ivu nakon povratka iz Amerike u zajedničkom stanu dočekalo veliko iznenađenje - Stipe je pokupio sve osobne stvari i otišao. Razlog ovoj odluci navodno je bila Ivina indiskrecija sa 28-godišnjim bankarom Antom s kojim se tenisačica upustila u flert ne bi li privukla suprugovu pozornost.

U sapunicu bračnog para Majoli - Marić sada se upleo i par Grahek - Šelendić. Naime trudna manekenka Malina na jednoj svadbi gdje je došla sa budućim suprugom Josipom Šelendićem, navodno je u pripitom stanju Stipi Mariću izlajala kako ga supruga vara s dobrim prijateljem njenog budućeg svekra.

 Takve glasine demantirao je Šelendić rekavši kako mu je žao što se njegovoj djevojci svašta stavlja u usta, te dodao kako ne zna ništa o razvodu svog dobrog prijatelja Marića.

Ključne riječi

Komentara 7

DO
doktorica
11:19 01.10.2009.

Sad nam je odmah lakše...

Avatar condor
condor
19:09 30.09.2009.

Bilo bi dosta napisa o ovim medijski eksponiranim mamlazima. Posvetite se malo ozbiljnijim temama

Avatar punkufer
punkufer
21:27 30.09.2009.

I?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije