Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESNI TRETMANI

Liječnici ne odobravaju ono što promoviraju slavni

gp
Reuters
11.11.2009.
u 17:02

Među najomiljenijim metodama su se našli akupunktura šalicom koju prakticira Gwyneth Paltrow kako bi smanjila bolove te ispiranje crijeva tušem, omiljeni tretman Bena Afflecka.

Četiri od pet žena posegnut će za alternativnim rješenjima koje su koristili i promovirali neki od poznatih i slavnih iako je dokaz njihove uspješnosti minimalan ili nikakav, otkrilo je istraživanje internetske stranice NHS Choices.

Među najomiljenijim metodama su se našli akupunktura šalicom koju prakticira Gwyneth Paltrow kako bi smanjila bolove te ispiranje crijeva tušem, omiljeni tretman Bena Afflecka, za koje nije ni medicinski ni znanstveno dokazano da su korisni.

Čak štoviše, liječnici tvrde kako bi neki od tih tretmana mogli ugroziti zdravlje osobe, koja se umjesto posjeta svom liječniku odlučila za neprovjereni alternativni tretman.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije