Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolji izbor

Kokosovo ulje za brže tamnjenje kože

Kokosovo ulje
Foto: Shutterstock
1/3
08.06.2016.
u 13:16

Osobe s osjetljivom kožom trebaju pripaziti na sastojke prilikom kupovine losiona za sunčanje. Kokosovo ulje, naprotiv, ne sadrži nikakve štetne sastojke ili kemikalije koji mogu negativno utjecati na vašu kožu.

Puno krema za sunčanje, uključujući i one brendirane, za njegu kože, često sadrže brojne kemikalije, poput parabena i slično. Iako one imaju SPF za zaštitu vaše kože od štetnih UV zraka, vaša koža upravo zbog tih kemikalija može loše reagirati na kremu za sunčanje.

Osobe s osjetljivom kožom trebaju pripaziti na sastojke prilikom kupovine losiona za sunčanje.

Kokosovo ulje, naprotiv, ne sadrži nikakve štetne sastojke ili kemikalije koji mogu negativno utjecati na vašu kožu.

Portal Kreni zdravo donosi razloge zbog kojih biste trebali koristiti kokosovo ulje prilikom sunčanja za brže tamnjenje kože.

>>10 odličnih razloga da već danas odete po kokosovo ulje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije