Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manjak inspiracije

Jedna haljina, šest naslovnica - Je li ovo jedina minica na svijetu?

balmain (1)
Foto: arhiva
1/6
15.03.2011.
u 00:01

Otkrili smo još jednu haljinu za kojom je modni svijet potpuno poludio - to je zlatna Balmain haljina iz kolekcije jesen/zima 2010./2011.

Nakon što smo već pisali o bijeloj čipkastoj haljini za kojom je poludio modni svijet, otkrili smo još jednu, kako se čini, još kopiraniju. Riječ je o zlatnoj šljokičastoj mini haljini modne kuće Balmain iz kolekcije za jesen/zimu 2010./2011. 

Prvo ju je na naslovnicu stavio njemački Vogue i to u prošlom kolovozu, a najobjavljivanija je, logično s obzirom na svoju blještavost, bila u prosinačkom broju nekoliko Voguea, Ellea, Harper's Bazaara. magazina 10... Nadamo se da se Balmainov glavni dizajner Christophe Decarnin (koji je odnedavno, šuška se, na liječenju zbog živčanog sloma) osjetio barem malo počašćen s obzirom na ogromnu navalu modnih časopisa na tu iznimno skupu haljinu.

Svatko je od njih imao drugu viziju manekenke koja bi je trebala nositi pa su tako u njoj pozirale, primjerice, Cindy Crawford, Natalia Vodianova, Anne Hathaway itd. Budući da se šljokice doista teško održavaju, nadamo se samo kako zemaljsku kuglu nije obišao identični model...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije