Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
London

Izložba cipela poznate modne dizajnerice Vivienne Westwood

westwood_nnn_ziv_250810
arhiva
25.08.2010.
u 10:47

Cipele trebaju imati vrlo visoke pete i platforme kako bi žensku ljepotu stavile na pijedestal, smatra V. Westwood.

“Cipele trebaju imati vrlo visoke pete i platforme kako bi žensku ljepotu stavile na pijedestal”, rekla je modna dizajnerica Vivienne Westwood.

A upravo se sutra u Londonu otvara izložba njezinih cipela poznatih po neobičnom izgledu i ubojitim petama. Na izložbi će biti predstavljene cipele nastale od 1973. do današnjih dana. Oko 200 cipela, uključujući i platforme “Super Elevated Gillie” (na fotografiji) u kojima je 1993. poznati supermodel Naomi Campbell pala na modnoj pisti, bit će izložene u londonskom Selfridgesu. Izložba je otvorena do 22. rujna, a ulaz je slobodan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije