Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILEY I GRAD

I tinejdžerska zvjezdica u "Seksu i gradu 2"?

Miley Cyrus
Reuters
30.09.2009.
u 17:10

Sve su glasniji tračevi da čak ni Disneyjeva tinejdžerska zvjezdica nije odoljela privlačnosti "Seksa i grada" te da će se pojaviti u drugom filmu u kameo ulozi.

Za one koji se pitaju što bi to jedna deklarirana kršćanska vjernica i (barem javno) zagovornica tinejdžerske čednosti radila u "Seksu i gradu", skrenuli bismo pažnju na to da je "Hannah Montana" već pokazivala "pukotine" u svom "superčednom" imidžu, poput plesa oko štange na dodjeli Teen Choice Awards.

Stoga ne bi bilo čudo da Miley zaista želi ulogu u nastavku filma razvikane serije koja već u naslovu ima "Seks", a u Americi je mogla u cijelosti biti prikazivana samo na kablovskom HBO-u dok je za reprize na "običnim" mrežama bila toliko cenzurirana da je u nekim epizodama ostao samo "Grad". Sve je to samo showbiz, a i uloga bi, ako su glasine točne, bila zbilja mala.

Naime, Miley bi se pojavila, najvjerojatnije glumeći samo sebe, kao slavna osoba koja je slučajno na crvenom tepihu odjenula - o grozote! - istu haljinu kao Samantha. Napomenuto je da će u istoj sceni biti i Sarah Jessica Parker, a za glazbeno iznenađenje nije zadužena mala Miley, nego veteranka Liza Minelli koja će otpjevati ni manje ni više nego Beyoncin hit "Single Ladies".

Kad film dođe u kina, znat će se jesu li glasine bile točne, osim ako baš svi recenzenti ne trepnu u istom trenutku pa propuste tu Mileyinu "ulogu"...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije